keresés menü

Szombaton jön Wilkinson a hajóra, készülj rá harapós Essential Mixszel

A londoni Wilkinson 9 éves kora óta meg van veszve a zenéért, kollégista korában pedig az egyetem stúdiójában annyira belemászott a zeneíró progikba, hogy nem sokkal később már a családi házuk téglafalait bomlasztotta a basszusokkal, úgyhogy hamarosan mennie kellett, mármint vinnie a zenéjét egy saját stúdióba. Itt aztán addig pallérozta képességeit, hogy hamarosan a legnevesebb kiadók kezdték el kiadni a szerzeményeit, végül meg Andy C kiadójánál, a RAM Recordsnál kötött ki és itt vált kerekké a lágy, bizsergő, érzelmes, de mégis erőteljes, nagyon jellegzetes hangzásbeli arculata.

Tavaly szépen elhappolta a Best Breakthrough Producer díjat a nemzeti d&b díjátadón, aminek az eredménye egy rakat remixfelkérés lett, Chase & Statustól a Major Lazer-en át az Example-ig. Na, és ő érkezik most szombaton az A38-ra, hogy mindig energikus szettjével próbára tegye a membránokat.

Ha a fenti teaser videó nem mond el eleget, akkor majd ez az Essential Mix:

Wilkinson mellett jelen lesz a honi stadionbass szcéna krémje is, mégpedig PalotaiWondawulf és a Dublic ikrek. Facebook-esemény és minden egyéb infó ide kattintva!