keresés menü

Szombati munkanap? :DDDDD Kezdjük csütörtökön a hétvégét! Buliajánló.

glitterbulika

Ha ők úgy, mi így! Szombati munkanap? Oké-oké, jöhet az a maradék két nap szabadság péntekre és szombatra, és az osztályfőnök se aggódjon, van orvosi igazolásunk: bebulizva várjuk pénteken a mikulást! Ha valakinek pedig ez se elég, annak pedig az URBNPLYR programajánlóját lobogtassátok majd hétfőn! Akkor nem lesz normális hétvége, ha majd elfogynak a bulik. Addig pedig szerintünk ezek a programok közül érdemes válogatni:

CSÜTÖRTÖK: Dj REN, DTR, ROL& @ Kocka
Magunkon kezdve a sort, az Urbanplayer hosztolásával warmuposra szelídített dubstepekkel és izgatottan cikázó, egyszer koszos, egyszer meg atmoszférikus jungle-lel készítenek fel a három napos hétvégére DJ Ren-ék a nálunk is már bemutatott, szuperkúl Kockában.

CSÜTÖRTÖK: Telefunken, Mr. Hi, Manek @ Fogas Ház
A budapesti éjszaka egyik legfontosabb fogaskerekének, Maneknek, a Bounce-os Mr. Hi-nak és Mellow D-nek a friss, lazázós house-sorozatának, az Undo+-nak Telefunken lesz a soron következő vendége.

CSÜTÖRTÖK: morningdeer, Barkóczi Noémi @ GMK
A morningdeer zenéje olyan, mint a jó regény, részleteiben új, előremutató, egészében pedig elragadó. Az év egyik legjobb magyar lemezét készítő Dányi Kriszta játékos avantgarde popja tulajdonképpen egy csodásan magabiztos kötéltánc a kísérleti zenék és a kerek popdalok közti szakadék felett. A szíveket Barkóczi Noémi melegíti elő egyszálgitáros vidám-szomorú dalaival.

PÉNTEK: Wookie @ Corvintető
A UK garage élő legendája, Wookie a Budapest Bass Music szervezésében érkezik Budapestre. Előtte/utána Mentalien, Aafro, BA10 és Soundbank tartják magasban a hangulatot.

vuki

PÉNTEK: Lazare Hoche @ Toldi klub
A párizsi Lazare Hoche nyers és őszinte, a műfaj gyökereihez visszaásó house-zenékkel érkezik a Toldiba, hogy ennek szellemében buliztassa meg az év egyik (ha nem) legjobb klubjának a közönségét. Bemutatja Tom Select.

PÉNTEK: VVhile, Gustave Tiger @ Kuplung
A belgrádi underground gitár-szcéna egyik legfontosabb zenekara, a zajos indie-t játszó VVhile a Holalo szervezésében jön. Előtte pedig a 2013-as év legjobb magyar rockzenekara – bocsánat ilyen díjkiosztógála hangulatom van – a többszólamú indiepunkot toló Gustave Tiger játszik, sőt még egy új klippet is premiereznek.

SZOMBAT: Punks Jump Up @ Fogas Ház
A Deck Attack-kollektíva stílszerűen a stíluskorlátokat nem ismerő, elektro-funkot, diszkópunkot és csomó mindent őrületes bulisoundtrackké egybegyúró Punks Jump Up duóval ünnepli a tizedik szülinapját. BUÉK, srácok!

SZOMBAT: Unofficial Opening Party @ Bordó Bisztró
Új hely, új dj-szupergroup, te jó ég, a három nap is kevés lesz! Akárhogy is a Hairy-Hypnosis-Monkey6-StayFly kollektívák közös, Bordó Nights fedőnevű rezidenciájával nem bízza a véletlenre a dolgot a Nagymező utcában újonnan nyílt Bordó Bisztró. A napi tematikus djzéseket ígérő, és gasztró-témában is ígéretesen induló hely nyitóbuliján Andras Toth, Jumpski és May Factor állnak a lemezjátszó mögé.

SZOMBAT: Black Gust, Devided Minds @ Beat On The Brat
Kedvenc punkpromótereink két elragadóan nihilista horvát hardcorepunk-zenekarral (Black Gust, Devided Minds) szállnak be a nagyhétvégés bulilicitbe. A koncertek után pedig Pyramids Don’t Exist- és a Psycho Galore djk tolnak punkot, garázst és mindenféle mocskos gitárzenéket hajnalig.

VASÁRNAP: Lydia Lunch @ A38
Vasárnapra pedig jöjjön egy fejezet rocktörténelem Lydia Lunchcsal a Hajón! A no wave nagyasszonya a Retrovirus nevű zenekarával érkezik pályafutása során először Budapestre, hogy szétzajolt, minimalista posztpunk dalaival lerombolja mindazt, ami vasárnapra maradt a hétvégéből. Felvezet: Wattican Punk Ballet.

Találkozunk mindenhol!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥