keresés menü

Büszkén mutatjuk be Matos Gergő és Huszár Kristóf közös projektjét, a SYNONYMS-et!

Az Isle Of Man nevű projekt mögött álló Matos Gergő és az Agavoidból, illetve Christopher Waverként is ismert Huszár Kristóf még a karantén alatt kezdett egymásnak olyan zenei ötleteket küldözgetni, amik a saját projektjeikbe valahogy nem passzoltak.

Aztán, ahogy lazultak a szigorítások összeültek, hogy kerek trekkekké formálják a felgyűlt ötlethalmot. Jelenleg is első minialbumukon dolgoznak, amit elmondásuk szerint úgy kell elképzelni, mint a fent említett saját projektjeik keresztmetszete:

Klubzene és a sötétebb kisérleti hangzások között félúton, gitár és basszusgitár bevonásával.

Mi pedig kaptunk az alkalmon, hogy amolyan ízelítőként megmutathassuk a SYNONYMS-re keresztelt közös projektjük első számát, a Vertical Solace-t, amiről így meséltek az alkotók:

Úgy gondoltuk, hogy a készülő számok közül itt jön át leginkább a világ ami kirajzolódott. Az introban még inkább a sound design elemek dominálnak, de ahogy haladunk előre a trackben úgy áll össze szép lassan lüktető klubzenévé, majd bomlik szét ismét elemeire. Ez az ív volt amit szerettünk volna igazán megragadni és valami új izgalmas irányba indulni közösen.

Szóljon hát!

Hozzáadnád a lejátszási listádhoz? Tessék, itt van az elérhetőség minden platformhoz!