keresés menü

Ezekre a számokra még csak otthon bulizhattál. Eddig!

Szeptember 18-án, azaz most pénteken rendhagyó bulisorzat indul a Beat On The Bratben State Of The Art címen. Kéthavonta egyszer csak és kizárólag olyan zenék fognak szólni:

  • amik egy évnél nem öregebbek
  • a rádiókon és a streamoldalakon sem lettek rongyosra játszva
  • ám mégis lehet rájuk bulizni

Alapvetően a tág értelemben vett popzene nagyon kis szeletének van köze a jelenhez. Az aktuálisabb bulikban inkább lemegy háromszor is a Lean On, mint hogy bevállaljanak valami kevésbé ismert izgiséget. Így a mainstream karriert be nem futó érdemesebb számoknak általában az a sorsa, hogy évekkel később érik el azt a státuszt, hogy nyugodt szívvel be lehet őket tenni. Így lesz az összes indie buliból nosztalgia party.

Elég volt!

Lévai “Indie pápa” Janesz, a BOTB főnöke azonban nem nyugodott bele ebbe a szituba, félretolta a múltat és a klub menetrendjében helyet csinált a jelennek: “Ha már sehol sem szólnak ezek a jó új számok, legalább legyen egy buli, ahol lemehetnek.” 

És akkor most olyan zenék fognak szólni, amikre senki se tud bulizni?

Nem! Olyan zenék fognak szólni, amik egyelőre még csak titkos kedvencek, de később akár kultikus státuszba is kerülhetnek. Ugyanakkor a bulifaktor is nagyon fontos. Mindennek bizonyítására az egyik pénteki diszkzsoké, Szabó Benedek vázolta egy podcast formájában, hogy ténylegesen mire is lehet számítani: “Az utóbbi pár hónapból szedtem össze a kedvenc számaimat, azokból is a táncolhatóbbakat.” 

Eventó