keresés menü

A Biebers zenekar elmagyarázta, hogy miért is jó a sörjóga

Mivel az EFOTT célközönsége, az egyetemisták és a főiskolások az a réteg, ami leginkább nyitott az új dolgokra, legyen szó zenéről, divatról, akármiről, így a szervezők azt is szem előtt tartják, hogy a legújabb gasztro- és és életmódbeli trendek is jelen legyenek a fesztiválon.

Az idén a Velence-Sukorónál július 12 és 16 között megtörténő fesztivál zárónapján fellépő Biebers zenekar tagjaival tesztelték az egyik újításukat, ami nem más mint – dobpergés – a sörjóga, és ami nem meglepően abból áll, hogy

A sörivást kombinálja össze jógamozdulatokkal

Puskás Peti ekképp számolt be a sorsfordító élményről: “Már többször jógáztam és bevallom őszintén, az első alkalommal nem tetszett, a másodiknál pedig az egyik jóbarátom hangján érkeztek a spirituális utasítások, és emiatt nem tudtam komolyan venni a dolgot. Az előző esti sörözést juttatta eszembe, ugyanakkor a sört és a jógát eddig egyáltalán nem tudtam összekötni. Így viszont, hogy kipróbáltam, fel is vetem majd a többieknek, hogy a jövőben dobjuk a sima sörözgetéseket.”

A sörözés egy biztonságos, jól ismert terep, valamint néhány korsó után az ember könnyebben is nekiáll olyan dolgoknak, amit addig még nem próbált ki.

Innen pedig már csak egy lépés, hogy a sörkortyolgatás közben megszeretett mozdulatok otthon a kedd estéken is előkerüljenek. És úgy már vitathatatlanul van értelme a jógázásnak.

A Biebers-srácok azt is elmondták, hogy lévén vegán étrendet követnek, a legtöbb fesztiválra a saját maguk által előre megfőzött kaját viszik, és előre örülnek, hogy az efottos szervezők mondták nekik, hogy vegán és humusz street food ételek is várják a Velencei-tó mellett – így megspórolhatják a főzést.

Tűz tartalom 🔥