keresés menü

Solange egy brooklyni mosodában lépett fel, és megint egy fokkal rokonszenvesebb lett

solangemosoda

Beyoncé húgának lenni, különösen, ha mi is az énekesnői pályát választjuk, első pillantásra brutális terhet jelenthet, hiszen a kényszeres összehasonlítgatás elkerülhetetlen, mindenki lécet állít, viszonyít, tehetséget mér. A szupersztárnővérnél négy évvel fiatalabb Solange mégsem csinál ebből ügyet: egyrészt egy sokkal kevésbé harsány műfaji medret választott magának, amiben kedvére fickándozhat, másfelől láthatóan nem akar még kicsit sem olyan lenni, mint testvére, így szó sincs arról, hogy az ő árnyékában próbálkozna.

A VitaminWater és a The Fader együtt azt találták ki, hogy egyébként unalmasnak számító New York-i helyszíneket pezsdítenek fel azzal, hogy nagyon aktuális zenészeket léptetnek fel ezeken, az Odd Future-ös Earl Sweatshirt autószerelőműhelyes minikoncertje után pedig most Solange dalolhatott egy sort egy brooklyni mosodában, lebilincselő mozdulatsorokat is bevetve, amik után bárki, aki megnézi a videót, úgy érezheti, hogy azonnal szívesen összebarátkozna vele.

http://www.youtube.com/watch?v=Wd-6Wok7_PY

Nem tudjuk, hogy Solange-nak ez a girl next door típusú attitűdje mennyire valós, de alapvetően annak tűnik, ő maga pedig ezáltal elérhetőnek, mintha tényleg bármikor összeszaladhatnánk vele a sarki hamburgerezőben. Megismerkedni vele és zenéjével érdemes, és akinek kell még ehhez egy lökés, annak álljon itt tavaly októberi klipje, amiben bolondozva táncikál a dél-afrikai Fokváros őslakosai között.

Tűz tartalom 🔥