keresés menü

Snoop Dogg: Prince tanított meg arra, hogyan csábítsam el a nőket

A People magazinnak árulta el a reppzene fonott hajú ebe, hogy nem simán csak mély tisztelettel adózik a popzene kishercege előtt, de az egy csomó dologra rávezette az életben.

“Zeneileg, vizuálisan, szexuálisan Prince volt a valaha volt legnagyobb, és kész. Megmutatta, hogyan csábítsuk el a nőket, hogyan írjunk olyan zenét, amitől egyszerre készültek ki a csajok és tetszett a fasziknak is. Összhangban volt a saját feminin oldalával, miközben férfias maradt.”

Így belegondolva Snoop szavait egyébként masszívan aláhúzza a 213 nevű formációja, amiben Warren G és Nate Dogg oldalán valóban megmutatta, hogyan lehet ilyen szupervonzó (nem gengszterrepp) zenéket készíteni, és nem nehéz elképzelnünk, hogy akár egyenesen Prince ihlette ezeket a számokat is.

Snoop azt is elmondta a lapnak, hogy egyszer egy kosármeccsen ő és felesége pont Prince és aktuális randitársa mellett ültek, és még a neje is azt susogta oda neki, hogy hú, mennyire rendben van a nő.

“Mindig a legsúlyosabb csajok csüngtek a karján”

– mondta a repper.

És ez még semmi, állítása szerint a Purple Rain-sztár volt a ménage-à-trois (úgynevezett édeshármas) nagykövete, volt, hogy egyszerre két nővel látták, és totálisan értett ahhoz, hogyan kezelje a helyzetet. Snoop szerint volt, akivel még le sem feküdt, mert inkább az agyukkal szeretkezett.

Snoop bevallotta végül, hogy egyébként van egy dala, amiben egyenesen Prince-t idézte meg, teljesen tudatosan. Nem nehéz kitalálni, melyik volt az.