keresés menü

Lesd meg, ahogy a Smif N Wessun emberét lenyűgözi Budapest!

A mostani turné apropója a Buckshot által alapított legendás Duck Down kiadó húsz éves fennállása, valamint a kiadóhoz tartozó Smif N Wessun Dah Shinin’ című, ugyanebben az évben debütáló lemez megjelenése (ami itt egészében meghallgatható). Ezeknek az arcoknak a munkássága meghatározó jelentőségű a maguk műfajában.

A fellépés hatalmasat szólt, azonban most nem a koncert lesz a téma, hanem egy derült őszi délután Budapest nevezetéségeivel töltve. A koncert napján Steele megkérte a koncertszervezőket, a Crazy Stylezt, hogy mutassanak neki néhány látványosságot a városban. A városnézésre a korán kezdődő mikrofonpróba miatt csak rövid idő állt rendelkezésre, ettől függetlenül Steele gyermeki csodálattal mozizta a várost. De szavak helyett beszéljenek inkább a képkockák:
A klasszikusvonalas rapzene kedvelőknek nem kell sokáig várniuk egy  újabb nagy eseményre, novemberben ugyan is Talib Kweli látogat Magyarországra. A Sample Temple pedig hamarosan további témákkal érkezik Smif N Wessunnal kapcsolatban!

Fotók + szavak: Tomek Spacey (Sample Temple)