keresés menü

Sleepyhead, Gorgon City, Machinedrum: 3 ébresztő típusú zene 1 péntek reggelre!

reggelyke

Néha ugye csinálunk olyat, hogy választunk egy zenét, ami megalapozza a hátralévő, sűrű, frusztrált, hebrencs napot. Most viszont három olyanba is beleszaladtunk, ami megérdemli a törődést!

Kezdjük azzal a New York-i Sleepyheaddel, akinek ez a trekkje egy olyan EP-n kap majd helyet, ami egy olyan labelnél jön ki, amit Jerome LOL korábbi másik jobbkeze, a LOL Boys Markus Garciája gründolt. Követhető? Merjük remélni! De a lényeg úgyis ez a bársonyos szőnyegen beúszó, lepitchelt vokálos, mérsékelt habzású puNpa. Imádjuk! Imádod!

A manapság jelentős elektronikus árucikként futó észak-londoni Gorgon City megfejtésével folytatjuk, amit egy Kiesza zenére eresztettek rá, és pödörtek ki belőle egy harapdálós remixet. Erre nem ébredsz fel, nem ébredsz fel már sohasem!

https://soundcloud.com/lokallegend/kiesza-hideaway-gorgon-city

“I’m a backstreet boy?” Nem, sajnos nem ez a minta az elején, pedig mekkora dili lenne! Ez a szupertermékeny Machinedrum újabb urbánus kevercse a Ninja Tune-nak, ahol a következő hónapban jön a teljes új EP is, amin ez majd helyet kap.