keresés menü

Sean Paul is jön Velencére a nyáron

A jamaicai reggae világsztárja is fellép júliusban a 2017-es EFOTTon, az egyetemisták és fősulisok éves koncertmaratonos, sörlocsolós, kifaszulós seregszemléjén.

Sean Paul egyébként már 44 éves, tizenkét év után ad újra koncertet Magyarországon, 2005-ben a Sziget fesztivál nagyszínpadán dalolgatott. Olyanokkal dolgozott már együtt, mint Kelly Rowland, Santana, Joss Stone, Beyoncé, Rihanna vagy Snoop Dogg. Első sikereit Dutty Rock című albumával aratta, a lemezért, amin például a Gimme the Light és a Get Busy című fülbemászók szerepeltek, 2004-ben Grammyt kapott.

Azóta több mint száz országban lépett fel és két kézzel markolta fel a díjakat. Sőt, idén is ott van a Grammy-jelöltek listáján a Siával közös Cheap Thrillsszel (lásd lejjebb). Idén januárban megjelent dalát, a Dua Lipával együtt készített Don’t Lie-t két hét alatt 16 millióan nézték meg a YouTube-on.

Az EFOTT szervezői decemberben jelentették be, hogy az idei velencei fesztiválon koncertet ad a melankolikus hangvételű brit szintipop csapat, a Hurts is, ami Magyarországra legújabb albuma, a Surrender dalaival készül.

(MTI)

Tűz tartalom 🔥