keresés menü

Hosszú idő után új zenék a Run The Jewelstől, Lazerpunktól és MIA-től

Miközben szépen áll a világ, és otthon ülve várja, hogy lecsengjen a koronavírus, a zenészeknek szerencsére még van bekészített muníciója a nehéz heteket megkönnyebbítendő. Avagy: ha ez a zenecsomag nem ráz fel, akkor semmi!

MIA: OHMNI 202091

MIA három év után villantott új saját trekket minap, az OHMNI 202091 című, műfaji határokon szokás szerint áttáncoló trekket az énekesnő azzal a felhívással osztotta meg a Patreon-oldalán, hogy:

“Ingyen zene, hogy kipattanj az ágyból. Új M.I.A. M.I.A W2020 4 COV19.”

Lazerpunk: Different Forms Of Power

Lazerpunknak két éve jelent meg a – ha műfaji szinten is – de a nemzetközi áttörést meghozó harmadik nagylemeze, a Death & Glory. Most az ezen található Power című számhoz készült egy remixlemez, a synth- és darkwave szcéna nemzetközi arcainak remixeivel. Emellet három új trekket is kapunk, amiket a berlini éjszakák ihlettek.

Bandcampen erre szerezhető be a negyven perces lemez. Meg amúgy az összes fontos helyen megtalálható.

Run The Jewels: The Yankee And The Brave

A RTJ MIA-hez hasonlóan három év után dobott ki egy új trekket. A forradalmi hangvételű, két és fél perces The Yankee And The Brave El-P és Killer Mike negyedik lemezének előhírnöke. Azzal a csupa nagybetűs üzenettel osztották meg, hogy a lemez megjelenéséről ne kérdezze őket még senki, még nem tudják, de hamarosan majd szólnak, ha igen. Addig is:

Ha pedig olvasnál, ahhoz is vannak ötleteink:

Tűz tartalom 🔥