keresés menü

Rózsaszínben is lehetsz gengszter (18+)

Ahogy érkezési helyéből már sejteni lehet, Father a lassú-levegős-trapes műfajt választotta mozgásterepéül, de ha megnézzük a webszájtját, és onnan mondjuk eljutunk az Instagramjára, esetleg a kiadójának, az Awful Recordsnak az oldalára, elég hamar kikerekedik egy olyan finomhangolt esztétika, ami már túlmutat a délről jövő, szokásosan keménykedő hiphopon. De gyakran még a hozzá hasonlóan ironizáló taptársakén is.

Kit látunk, de tényleg? Egy műbölcsészből lett műstricit (aki az egyik fotóján amolyan görögfilozófusosan töpreng el egy nem túl akkurátusan borotvált punciba bevágó bugyi felett)? Egy próbálkozót, aki próbál nagyon eredeti lenni? Egy tényleg tehetséges rappert? Bárkit is, a pink pisztolyokkal hadonászós, csupa pinkruhás szereplőkkel dúsított alábbi sztori, különösen a

“mindenki le van lőve a klubban”

főüzenettel egy zavarbaejtő klipszörnyecskévé válik. Különsen a rendezői változatban, aminek eléggé véres a vége ahhoz, hogy ne sokáig időzzön a YouTube-on, szóval addig nézzétek, míg le nem törlik – a direktor egyébként ugyanaz a Prettypuke, aki ezt a Mishka lookbookot is csinálta.

Fatherrel a SoundCloudján lehet behatóbban ismerkedni.