keresés menü

Rohanva érkezik a hétvége, te pedig az alábbi bomba bulik közül szelektálhatsz!

negerraver

Már megint van képünk ahhoz, hogy képbe helyezzünk bárkit, aki ezt még nem tette meg magával, vagyis nem döntött arról, hol zúdítsa magába a viszkivel lekísért fokozott hangerőt ezen a víkenden. Amolyan nyárkapuzárási pánik van, úgyhogy elég sok minden lesz, nem is hadoválunk tovább, jöjjenek a progik!

PÉNTEK: Budapest Bass Music délután @ Akvárium Klub terasz
Ezzel mindent el is mondtunk: még nappali fénynél folyó matinézás lesz, délután négytől este tízig, Aafroval és Diziekkel meg sok öblögetős fanki basszussal.

bbm

PÉNTEK: Bonobo afterparty @ Dürer Kert
Rossz hírünk van azoknak, akik a pihepuhán kipárnázott hangulatokkal 1999 óta házaló angol élőzésére lettek volna kíváncsiak a Millenárison, de ez csak most jutott eszükbe: az az esemény sajnos már sold out. Lesz viszont egy utóbuli a város túlsó végén, ahova még be lehet férni, itt Simon “Bonobo” Green kétórás dj-szettet is letol.

bonob

PÉNTEK: Monkey6 Special, úgy is mint Bergi Birthday Bash @ Kolor
Ugye, hogy mindenki ismeri az örökké fiatal, gyermeki mosolyú, túláradó szeretettel és jó zenei ízléssel teljes Bergit? Na, hát ő a Kolorban üli meg, hogy megint beljebb van egy évvel, és lesz mellette SILF live, meg egyéb tehetséges lemezpörgettyűzők, tessék menni, nagyon szakemberi buli lesz, ott lesz a fél budapesti SZCÉNA!

bergiske

PÉNTEK: Jazzaj extra, azaz Pamelia Kurstin, Halmos András, Pándi Balázs + Tigrics @ MüSzi
Aki kicsit többen gondolkodik, mint az önfeledt megyolózása az éjszakának, annak nyílegyenesen a Blahára kell haladnia. Az amerikai Pamelia Kurstin egyike a világ nem túl nagyszámú elismert teremin-művészeinek, vagyis azt a földöntúli hangokat eregető hangszert szólaltatja meg toronymagas szinten, aminek jellegzetessége, hogy nem kell kézzel hozzáérni. Aztán jönnek a hazai világsztárok a házi készítésű elektronikával. Impró is várható!

tigrics

PÉNTEK: Nightdrive @ Toldi Klub
Örömmel jelentjük, hogy a fordított háromszög és az éjsötét, minőségi futurebeat-parádé visszatér a Toldiba. Headshotboyz, Zovek, Eirik, NakedKool!

nd

SZOMBAT: Electrify II @ Trafó
Experimentális elektronikák kimaxolva! Vladislav Delay, a Forest Swords, Micachu és az imént már említett Pamelia Kurstin érkeznek Budapestre erre a kísérleti zenei minifesztiválra, amit kizárólag ajánlani tudunk csak, hiszen annyira kevés van ilyenből mostanában. Erről külön is írtunk, ide tessék klikkelni a komplett ajánlóhoz!

electrrr

SZOMBAT: ICantGetNo @ Kuplung
Hú, ne is kérdezzétek. Lesz itt Ív & Candie kiállítással megtámogatott ökumenikus rock & roll meg minimál wave és elektroposztpunk satöbbi, mindez Oltai Kata születésnapja köré felrántva. Aki szeretne inszájderbőrbe bújni, az ki ne hagyja!

icantg

SZOMBAT: Past Perfect @ Fogasház
Ennél egy fokkal kivasaltabb muri lesz az Akácfa utcában, Screamin & Shoutin, újra együtt a Past Perfect csapat, és így tovább, mindez a hatvanas évek zenéinek jegyében, ami pofátlan ziccer ugye, hiszen a hatvanas évek volt az egyetemes könnyűzenei eddigi legmenőbb évtizede.

fogas

VASÁRNAP: UH Demo 3 @ R33
A kísérleti zenékkel elárasztott hétvégének kötelező lezárása az Ultrahang Fesztivál egynapos kompakt különkiadása a Soroksári úton, ahol ismét friss hazai hangok mutatkoznak be. A helyszín kellőképpen periférikus és egyedi, szóval pont passzol a koncepcióhoz, itt biztos, hogy ki lehetne helyezni a hype-mentes övezet táblát. Cserébe viszont sok jó zene lesz!

uhdemo

Tűz tartalom 🔥