keresés menü

Ritkán látunk sztárdídzsétől olyan őszinte vallomást, mint amilyet most Tigától

A kétezres évek egyik leglehangolóbb hozadéka, hogy néha az az érzése támadhat az embernek, hogy tiltott dolog gyengének látszani. Hiszen mindenki gengszter, mindenki modell, mindenki tökéletes, ahogyan egyszer az Akkezdet Phiai is megfogalmazta. Az instafolyamunk szerint mindenki a legmagasabb életet éli, szóval jobb, ha mi is beállunk a sorba. És ha kudarccal ver meg a sors, véletlenül se közöljük a világgal, mert elfordulnak tőlünk.

Tiga, a híres kanadai technóhős, az egyik legkeresettebb DJ ezt most mégis megtette, az internet gépzenerajongói közössége pedig egy emberként ugrott fel a székéből.

Ezt a képet osztotta meg a Facebookon, majd hozzá ezzel a mondattal nyitott:

“Itt van valami, amiről senki nem beszél. Arról, hogy mi van akkor, amikor nem jön össze. Amikor te vagy az, aki miatt a party szar.”

Majd szatírától sem mentesen folytatja:

“Amikor magabiztosság és fogalmatlanság között ingadozol. Amikor a felrakott zenék mintha lassan szólnának. Amikor nem tudsz kapcsolatot építeni a közönséggel. Aztán inkább az arroganciát hívod segítségül, hogy megerősítsd magadat. Mert ŐK azok, akik nyilván nem kapják el az ívet. Azok az emberek, ott lent. Az a tudatlan, primitív massza, akik nem értik meg, milyen szinten vagyok: egy sokat szenvedett poszt-trance, deep-funk acid-nyalogatta anti-techhouse futurista mártír, aki ugyan alig teszi oda magát, és vérszegény az előadása, de nekik akkor is meg kéne hajolniuk az ELISMERTSÉG előtt.”

Az önreflektív önmarcang vége pedig a csattanó: “Szóval ja, bocs, Róma. Szeretlek titeket, de tegnap nekem nem jött össze.”

Itt olvasható a teljes poszt, ráadásul alatta olyanok bíztató kommentjeivel, mint Derrick May vagy maga a zseniális Darude!

Amikor pedig Tigának mégiscsak összejön, na, az így néz ki:

Tűz tartalom 🔥