keresés menü

Te jó ég, egy berlini arc repperek neveivel készített ABC-tanulós könyvet!

És mi kérünk elnézést, mert bármennyire még egy hónap van szeptemberig, a Andrew Morgan RAP ABC-jét csak most vettük észre a Négerz posztja alapján, amikor már elfogyott az első nyomásból az összes.

Das beste und lehrreichste Kinderbuch seit der Raupe Nimmersatt, das unglaubliche Rap ABC von Andrew Morgan gibt es jetzt auch auf www.rapabc.com vorzubestellen! Ihr wollt doch keine Rabeneltern sein, oder?! Und ihr könnt auch nicht verantworten, dass die Kinder eurer Freunde, Verwandten oder Ex-Frauen/Männer ohne Rap-Knowledge aufwachsen, richtig?! Dann husch husch, bestellt euch euer Exemplar und seid so gute Väter wie Dimitri Hempel in diesem Video-Tutorial.#RapAbc #CuteBabies #EasyDoesIt

Közzétette: EASYdoesit – 2017. június 5., hétfő

 

Mint a videón is látható, a tankönyv lényege annyiból áll, hogy minden egyes betű mellett ott van egy vele kezdődő nevű hiphopzenei klasszikus előadó illusztrációja is. Ezáltal a gyerekek egyszerre ismerkedhetnek meg a betűkkel és rap műfajának legfontosabb szereplőivel. Mekkora klasszik két legyet egy csapásra szitu!

 

Hírlevélre azért érdemes iratkozni, mert lesz következő nyomás is!