keresés menü

Tök meztelenül tervez fellépni Miley Cyrus és a Flaming Lips

Kábé tíz éve még elég erősen élt az az elképzelés, hogy mára a könnyűzenében minden műfaji és egyéb fal le fog dőlni. Aztán úgy alakult, hogy annyira azért mégse. Azonban Miley Cyrus és az ő születésekor már kilenc éve működő pszichedelikus rockzenekar, a Flaming Lips egymásra nagyon jól mutatja, hogy miért jó és miért nem jó, hogy ez nem történt meg.

https://www.youtube.com/watch?v=xFlmvOyeww8

Most épp Wayne Coyne a Flaming Lips frontembere jelentette be az instáján, hogy nem mindennapi dologra készülnek. Miley Cyrus új lemezén található Milky, Milky, Milky című dalhoz forgatnak majd egy meztelenkedős klipet, aminek az alapja egy közös koncert lesz, ahol Cyrus, a kísérőzenekara és a közönség is teljesen meztelenül fog tejben, vagy legalábbis valami ahhoz hasonló anyagban fürdeni.

Oh fuck..!!! @mileycyrus is planning a show where her, the band ( us ) and the audience are all COMPLETELY naked with milk ( well white stuff that looks like milk) is being being spewed everywhere .. It’s a video ( in the works) for #mileycyrusandherdeadpetz song The Milky Milky Milk… @stevendrozd @derek_levi_brown @mileycyrus @katyweaver @spacefacemusic @rockworth @leochandler @fantastic_ley @jgeeezus @zacharyancox @alphachanneling @mugglinstagram @monamuseum @happyhippiefdn @waynez__world @weirddestiny @drc3p0 @damienhirst #flaminglips #waynecoyne #mileycyrusandherdeadpetz #theflaminglips

A photo posted by Wayne Coyne (@waynecoyne5) on

Az nyilvánvaló, hogy Mileytól nem áll távol a pucérkodás. Azért az is legyen itt, hogy a most 54 éves Coyne-nak is van egy meztelenkedős klip (Watching The Planets) az előtörténetében, amin egyúttal az is jól hallható, hogy mennyire más világ volt a Flaming Lipsé, mint Miley Cyrus-é.