keresés menü

Programajánló: itt vannak a hétvége buliügyi koordinátái!

Péntek

Lorenzo Senni @ Toldi
Péntek éjjelre a Toldiba költözik az UH Fesztivál, ahol is Lorenzo Senni dekonstruált rave-je mellett még lesz a saját cuccokkal “faragatlan tánczenét” előállító, lengyel Wilhelm Bras és a rituális afro-technót játszó trinindadi származású Dungeon Acid. Magyar részről pedig a The Stanley Maneuver illetve Gördön és Galactic Jackson djznek. 

Black Celebration @ BOTB
Őrületes kultúrtörténeti utazás lesz a Beat On The Bratben, ahol az ’50-es évek felől elindulva óránként egy újabb évtized legmenőbb fekete műfajai kerülnek terítékre. Valahogy így sorban: soul, funk, hiphop, R&B, garage, végül mindez összekeverve.

Morzsa Records @ Gólya
A texasi, ukrán és magyar tagokból álló, rebellis-érzelmes dalokat játszó indiefolk-zenekar a Gólyában indítja őszi Európa-turnéját. Indítsd mondjuk velük a saját hétvégi turnéd!

Szombat

Puce Mary, Ekoplekz @ Kontra
A koraesti kísérleti szuperlineup után éjjel a kísérleti indusztriál zenéké lesz a főszerep a Trafó alatti Kontrában. Puce Mary az emberi hang és a gépi zajok közti egyensúlyt keresi, Ekoplekz pedig a dubbal, a technóval keresztezi az ipari gyökereit. A magyar Wedding Acid Group pedig pont azt fogja csinálni, amire a nevükből következtetnél.

Burnin Tears @ LÄRM
A LÄRM-ben a Simonlebon és Lee Stevens alkotta osztrák páros játszik mindent, ami az italo diszkó és a deep techno között elfér. Magyar részről Vikipop és Po:ti lesznek, Eerie pedig vetít. 

Gépnarancs Tpи @ Kis Á
Két éve a Gépnarancs megjelenésének ötvenedik évfordulójára szervezett buli úgy fest hagyományteremtő lett, hiszen immár harmadik alkalommal tiszteleg a Memento Mori Egyesület Burgess regénye előtt. Lesz filmvetítés, kiállítás, zene és tejes italok (is).

Tali mindenütt!