keresés menü

Még hogy a Sziget idején kihalt a budapesti belváros!?

“Hétvégén mindenki a Szigeten lesz” – hangzik el az általános közhely minden augusztusban az ország elsőszámú fesztiváljának idején. Kár, hogy nem igaz, mert egy csomó program lesz a belvárosban is. Ezek közül válogattunk.

PÉNTEK

SZOMBAT

  • Mondanunk se kellene, de azért mondjuk: szokás szerint szombat délután kettőtől Lick The Click Sunburst-speciál a Hajó orrán mosolygós, napfényes tánczenékkel.
  • Valami igazán különleges? A Stooges legendás szaxisának, Steve Mackay-nak az utolsó zenekara, a Round Eye érkezik a Sanghajból a Gólyába. Mackey ugyan két éve elhunyt, de a zenekar idei lemezén még az ő játéka hallható. Amúgy is egy izgi hc-punk-jazz-ska-rock and roll-doo wop-blues-surf  bandáról van szó.
  • Vagy inkább legyen éjjel is minőségi tánczene? A techno és a house határvidékén játékosan kísérletező Giash érkezik a Larmbe.
  • Grindcore a belvárosban? Így van: ráadásul a Fogas-Instant komplexumban lesz a bevadulás a Teethgrinderrel. Egész pontosan a Robot nevű alegységben.

És ez még nem minden! Ha a budapesti éjszaka minden rezzenéséről tudni akarsz, akkor bizony ott kell lennie a telódon a Nightworks appnak. Aztán tali mindenütt!

Tűz tartalom 🔥