keresés menü

És ti tudjátok már, mi jön a hétvégén Budapesten?

Itt van az ősz újra, indulnak a jól megszokott klubsorozatok, teremben izzadások, meg persze mindezek után a hajnalradöbbenések. Egy dolog nem változott, mi továbbra is mondjuk, hogy hol érdemes indítani, folytatni, felvenni a fonalat. A végét meg úgyis nagyon jól tudjátok magatoktól is.

PÉNTEK

Nevermind, Loveless, Screamadelica, Blue Lines? Hogy csak néhány albumot említsünk az Úr 1991. évéből, mert igen, ezek és még sok más klasszikus 25 évesek idén. Naná, hogy dedikálódott a kilencvenegyes évfolyamnak egy buli Beat On The Bratben.

Vége a nyárnak, jöhetnek a koktélozós, helybenlépkedős hauzok helyett a legvaracskosabb riffek és a zakatoló duplázók? Akkor itt van neked a Doom You To Death Fest, ahol a a doom metál, stoner rock és sludge metál illetve a death/black metál, a grindcore és a hardcore zenék rajongói randevúznak a megfelelő zenekarok társaságában.

Világon egyedülálló két MPC kontrolleres DJ-szett? Ez kell neked? Akkor irány a Fogas, mert a berlini underground house fenegyereke, Deep88 nem csak dídzsézni, hanem még lájvolni is fog a Homerun szezonnyitó partikáján.

SZOMBAT

A chicagói juke legendája? A Teklife nevű footwork csapat oszlopos tagja? A néhai DJ Rashad harctársa? Innen már tutira tudod, hogy DJ Spinnről van szó, aki bizony, szombaton az Akváriumban rázatja meg a seggeket úgy mint soha más a műfaj hazai követőinek a társaságában.

Romantikus szintipop, okos hálóteknó és acidpornó? Ha nem is egyben, de valamilyen sorrendben ilyen dolgok lesznek a Küss Mich toldis buliján a kanadai Automelodinek, az osztrák Rosa Nebelnek és a hazai Wedding Acid Groupnak köszönhetően

Nem csak a nyár búcsúzik, hanem a kísérleti rocker Képzelt Város eddigi felállása is? Sajnabajna igen, de még lesz egy buli úgy, mint régen. A Hello Hurricane társaságában az A38-on.

Még több progika, még szélesebb választék a Nightworks appban.