keresés menü

Add be úgy a hétvégét, hogy arra Szent István is csak hümmögjön, ha lenéz!

Itt az utolsó előtti esély megjavítani életed eddigi legjobb nyári hétvégéjét! Mi támogatjuk, és segítünk is néhány programtippel, ahogy szoktunk.

PÉNTEK

Ha minőségi, de magyar popzenével alapoznád meg a péntekszombatvasárnapod, akkor most szólunk, hogy a Passed és a Belau zenélnek az A38 Hajón esti hetes kapunyitással.

Amennyiben életerős drum and basst adnál, akkor pontosan a te kedvedért tér vissza Budapestre, egész pontosan az Akváriumba a Human Imprint kiadó alapítója, Dieselboy.

Inkább trapre ropnád? Sebaj, érkezik az utóbbi idők egyik legnagyobb felfedezettje, Ekali, akit még Drake is hangmintázott, őt magát pedig Diplo és Skrillex is felkérték remixre. Mellette még lesz a Mad Decent vonzáskörzetéből való Creaky Jackals, illetve a hazai trap-szcéna néhány decens képviselője.

SZOMBAT

Az az első, hogy medenceparton légy, de nagyon nem bánnád, ha zene, sőt akár élőzene is szólna? Kisbarátunk, akkor nyakadba azzal a törölközővel (igen, azzal, ugyanis pont ezen a napon jó idő ígérkezik, lásd a kreatív prognózist az előző képen), mert a Vitukin reggel tíztől este tizenegyig megy a Pool&Live Iamyankkal, Dope Calypsóval, akusztikus Fran Palermóval, Uffalo Steezszel, sőtsőt, még egyik szerzőnk is felvonul Bronksként S Olbricht társaságában!

A tűzijátékra honád magad egyszerre melankólikus és felemelő hangulatba? Hát akkor csak a Szabó Benedek és a Galaxisok koncertje hiányzík még neked. Hajó, tetőterasz, nyolctól.

Interkulturális punkbulival köszöntenéd az Államalapítást? Akkor irány az Auróra, ahol fellép a magyar Románia, a budai Központ Elhárítási Terror és a szegedi, szerb kötődéssel bíró Umreti Fit.

Ibizai hangulatban néznéd a tűzijátékot? Akkor a legjobb terasz az A38 Tetőterasz neked, ahol az ibizai rezidens, amúgy osztrák Phillip Straub kormányoz a techno és house műfajok között.

Még több progika, még szélesebb választék a Nightworks appban.

(Nyitó illusztráció: Abbey Lossing)