keresés menü

Posztkarácsonyi évbúcsút tart a Telekom Electronic Beats a Madách téri epicentrumban

Két külföldi és hét hazai DJ-vel. Bomba atmoszféra ígérkezik december 27-én pénteken!

Telep és Központ: ennek a két kitűnő kultkocsmának sem a kitűnő kult-, sem a kitűnő kocsmajellegét nem szükséges hangsúlyozni. Ide gyűlik rendszeresen mindenki, akinek elege van Budapest felszínes bárjaiból, nappal laptoppal melózni, este tartalmasan ejtőzni, kreatív pályatársakkal találkozni, potenciális partnereket Tubira invitálni.

A két hip szpothoz december 27-én a Telekom Electronic Beats jóvoltából csatlakozik a környezettudatos Printa dizájnbutik is pár méterrel arrébb, hogy

három helyszínen szólaljanak meg a generikus house-nál izgalmasabb, komfortzónából kimozgató klubzenék, már este héttől.

A nemrég belsőépítészeti fejlesztésen is átesett Központ új pincéjében fog zenélni a lisszaboni DJ Nigga Fox, aki ősei szülőföldjének, Angolának zenei műfaját, a gyors és táncos kudurót gondolja újra, forgatja fel és helyezi friss alapokra, közös halmazba emelve a portugál gettók zenéjét és a sötét európai technóklubok világát.

Mellette a magyar Lazy Calm Raga lánypáros, a Mödanszié bulisorozatáról és kísérletezős-zsigeri tánczenéiről ismert The Stanley Maneuver, illetve a magyar-guineai producer, az ELEVATED csapatból ismerhető Siaga játszik még itt.

A túlsó térfélen található TELEP dj-pultját is a szokatlan, de új világokat nyitogató vájbok uralják ezen az estén. A düsseldorfi Salon des Amateurs klub rezidens lemezlovasai közé tartozik Lucas Croon, aki kollégáihoz, Vladimir Ivkovichoz és Lena Willikenshez hasonlóan mérsékelt habzású, gyakran egészen bizarr, “intelligens”, keleti hatásokat sem nélkülöző klubzenékben utazik, és ezt most prezentálni is fogja.

Az ő fel- és levezetője lesz a Budapesten élő török Vedat Akdağ, aki az évek során komolyabb közönséget épített maga köré pszichedelikus, törzsies diszkóhangzásával, amibe természetesen szülőföldjének elemei is bőséggel belecsúsznak.

Továbbsétálva pedig, ahogy mondtuk, a Printa is átalakul erre az estére: itt a négy égtáj világzenéiből is nagykanállal merítő, organikus lüktetések kapnak teret az Alcázar! patisorozat és a ROLÓ FM nevű friss közösségi underground rádió házigazdájának, Aron Ya-nak és a legjobb külpesti szabadtéri széria, a Santsat rezidensének, Csörgő Marcinak hála.

Itt a Facebook-event, szóljatok még négy embernek, mert ez nem lesz rossz, ellenben nagyon jó!