keresés menü

Phon.O-val fonódik össze egy nagy buli erejéig a Telep és a Központ az A38-on

A Rumbach-Madách sarok sokaknak jelenti a hétvége hivatalos megnyitását, de néha még vasárnap is sajátos itt a buli. A Telep és a Központ mára a fővárosi urbánus, kurrens zenékért rajongó, vagy simán csak kreatív közeg találkozópontja lett, és most egy hétvégére stílusosan átköltöznek Budára egy közös házibuli erejéig.

phonoka

“Már a Központ megnyitása óta beszéljük a Leviékkel (Trellay Levente, Telep ügyvezető és motorkerékpáros imázsarc – a szerk.), hogy valamit kéne együtt csinálnunk. Az Einfach Berlinben persze már dolgoztunk együtt, tök jól alakult, volt mozgás a két hely között, így adta magát, hogy lehetne valami, amivel még nyomatékosabban jelezzük az összetartást” – mondta Togay Jónás a Központ részéről, amikor leültünk faggatózni a buli felől, amit december 13-án üt nyélbe a két hely vezetősége.

Az egymással átellenben található placcok közötti vérre menő kidobós, utcabál vagy korcsolyapálya megvalósítása egyelőre várat magára, maradt a legkézenfekvőbb összekapaszkodás, egy közös party, amit egy nagy házibuliszerűségnek terveznek, olyan dj-kkel, akik mindkét helyen megfordulnak, és egy olyan főfellépővel, “amit mindannyian szeretünk és aktuálisnak tartunk.”

Phon.O-t nehéz is nem annak tartani, tessék megismerkedni tavalyi albumával:

A két helyről egyébként is kimondott-kimondatlan tény, hogy a kortárs, hip könnyűzenével jó viszonyt ápolnak, például még napközben is figyelnek arra, hogy ne szemét szóljon, úgyhogy külön érdekes lesz mindezt a hajón kihangsúlyozva látni. Illetve hallani. Facebook-esemény itt, a főfellépővel behatóbban ismerkedni errefelé.

Tűz tartalom 🔥