keresés menü

Imádnivaló részleteket osztott meg Paul McCartney a Kanye Westtel közös munkájáról

Kanye Westnek a 2016-os The Life Of Pablo című lemeze előtt három kislemezen is együtt dolgozott az ex-Beatle a repperrel, aki a DIY magazinnak arról mesélt, hogy mindössze néhány délutánt töltöttek el közösen egy Beverly Hills-i hotel bungalójában.

A körülményeket meglehetősen spontánnak írta le McCartney, nem is igazán érezte, hogy egy alkotói folyamat közepén lenne. Viszont végig mentek a felvételek, és ott volt velük egy hangmérnök arra az esetre, ha bármi történne.

“Pötyögtem a gitáron, Kanye a számítógépén nézegetett képeket Kimről. Azon gondolkoztam, hogy mikor állunk neki már dolgozni, aztán kiderült, hogy ő már dolgozik.”

Ebből lett a Rihannával közösen felvett FourFiveSeconds. Mesélt az All Day című számról is, aminél meg olyan történt, hogy csak akkor jött rá, hogy egy számban szerepel Kendrick Lamarral, amikor a dalszerzők listáját átolvasta:

“Ott volt ötven ember! Három ember volt mindössze, akit ismertem, ebből az egyik Kendrick Lamar. Nahát, gondoltam, közös számot írtam Kendrick Lamarral. Bárcsak találkozhatnék vele!”

McCartney egyébként a My Beautiful Dark Twisted Fantasy-t nevezte meg a kedvenc Kanye-lemezeként, és azt is elmondta, hogy összességében örül, hogy együtt dolgozhatott a fiatalabb generációval.

(via)