keresés menü

ELMARAD: Nyerj páros belépőt a Moritz von Oswald Trio trafós koncertjére!

Betegség miatt elmarad a koncert. Azt még kitaláljuk,  hogy a szép számú helyes válasszal mi legyen. Sajnáljuk, ahogy a szervezők is.

 

10437515_811937315516953_4431128989556594543_n

Október 18-án a Trafó, az UH Fest és a Café Budapest közös szervezésében játszik Budapesten a Moritz von Oswald Trio. Moritz von Oswald a Mark Ernestusszal közös Basic Channellel ott bábáskodott a minimál techno, majd a Rhythm & Sounddal a dubtechno megszületésénél, 2009 óta pedig triójával szintetizálja mindezt a kozmikus-pszichedelikus rockkal. A Trafóba legújabb felállásával, az afrobeat legendája, Tony Allen és Max Loderbauer analógmájsztró társaságában érkezik von Oswald.

Oké, de hogy nyerhetem meg a páros belépőt?

Először is csekkolj be az Esesmény eventójára ITT!

Ha ez meg van, akkor nevezz meg a fentieken túl három olyan techno-művészt, akivel Moritz von Oswald dolgozott együtt az elmúlt években és küldd el a neveiket info@urbanplayer.hu címre október 16-án este 8 óráig. Az egyértelműség kedvéért a három név mellé egy-egy YouTube-os vagy SoundCloudos bizonyítékot is kérnénk. A jó válaszok közül kisorsoljuk a nyertest, akinek a neve plusz egy fővel ott lesz a vendéglistán! Óra indul.