keresés menü

Nyerj jegyet a nagyon zsupánnak ígérkező pénteki LONE @ Toldi bulira!

lonebulika

A hónap meghatározó elektronikus zenei ünnepnapja lesz Budapesten november 22-én pénteken, és ez most nem az a tipikus szórólapos túlzás, hiszen az a LONE érkezik a Nightdrive és a Bounce jóvoltából, aki az elmúlt években bármihez nyúlt, abból kozmikus arany lett.

Zenéi olyanok, mintha egy bolíviai esőerdőbe települt, szerelembe esett robot készítette volna őket: naivan rave-es, régmúltból ittmaradt emelkedett hangulatok csapnak össze sűrű, messzi csillagzatokból szalajtott szintetizátorokkal, de már a számok címei is remekül lefestik hangzásának atmoszféráját: Paradise Backyard Jam, Lens Flare Lagoon, Sunset Teens, New ColourCloud 909, Dream Girl / Sky Surfer. Utánozhatatlan zenéinek esszenciája a karibi hangmintákból varázsolt dallamokban és a csak rá jellemző lüktetésben rejlik, így bár a legtöbb száma hihetetlenül élénk, mégis mindegyikre csupa nagybetűvel van ráírva, hogy CHILL, méghozzá csillámporos zsírkrétával.

Tessék, meghozzuk a kedvet, utána pedig mondjuk, mit kell tenni ahhoz, hogy bejuss ingyen a bulira:

Ugye, hogy azonnal becsavar? Élőben pedig nyilván még inkább, úgyhogy ha ingyen akarsz befordulni a Toldi lengőajtóján, és torkig tapicskolni az ŰRBEN, akkor csak három egyszerű dolgot kell tenned:

1. Lájkold a NIGHTDRIVE oldalát a Facebookon itt
2. Lájkold az Urbanplayer oldalát a Facebookon itt
3. Posztolj bármilyen zenét, mixet, remixet Lone-tól az esemény oldalára itt!

Az esemény napján kiderül, hogy ki a két szerencsés. Hajrá!