keresés menü

Nincs annál jobb, mint amikor Pharrell gyerekeknek tart sajtókonferenciát

“Kimehetek pisilni?” – így kezdődik, és ez még csak a… kezdet. A soullal beinjekciózott popzene nagy embere nemrég eldöntötte, hogy 2013-as világslágeréből, a Happyből most éppen gyerekkönyvet csinál. 250 ezer darab készül majd belőle, és olyan fényképeket tartalmaz majd, amiken a legfiatalabb korosztály vigyori tagjai mutatják be a világ minden tájáról, hogy mit jelent boldognak lenni.

Most pedig videó készült egy nagyon heppi sajtótájékoztatóról, ahol nem újságírók, hanem a célcsoport foglalt helyet Pharrell előtt:

Csak hogy felidézzük röviden, mit jelentett a Happy a világnak:

nem csak elkészült hozzá minden idők első 24 órás videóklipje, de jelölték Oscarra, nyert két Grammyt, felsorolni is nehéz lenne (de itt megtekinthető), hány toplista első helyére mászott fel Kanadától Ausztrián és Izraelen át Venezueláig és Magyarországig, a sokszoros platina-státuszokról nem is beszélve, és persze a legjobb, ami történhetett vele, az az, hogy a klipje mémmé vált: megszámlálhatatlan videóremix került fel a YouTube-ra, amikben emberek boldogan táncikálnak az instant fülbemászó dallamokra.