keresés menü

NIGHTDRIVE x Chaos In The CBD: nyerj belépőt a rafinált új-zélandiak house estjére!

chaos3

Az elektronikus klubzene nagy, le- és elhengerlő mérföldkövei előtt tisztelgő party készülődik most pénteken, október 11-én a Toldiban: jön ugyanis a Chaos In The CBD, egy kiváló képességű páros Új-Zélandról, akik tökéletesen tisztában vannak azzal, hogyan lehet begyújtani a viszkető talpak alá. A jó zenékért megvesző, őket meghívó NIGHTDRIVE brigád konkrétan így értekezik stílusukról az esemény Facebookos oldalán:

Szofisztikált club house, ami a késői 80-as és korai 90-es évek party hangulátát próbálja megidézni future house irányba haladó, izzadtan lüktető UK garage és R&B elemekkel felfegyverkezve, természetesen nem kis sikerrel.

Az utóbbi egy évben sorra jelentek meg remixeik, és olyan előadókkal dolgoztak együtt, mint pl: Kastle, French Fries, The Phantom, Urulu, Planet Soul és Jack Dixon, csak hogy egy párat említsünk. Saját bevallásuk szerint a legnagyobb hatással Todd Edwards és Thomas Bangalter munkássága volt rájuk. Ezt a szeptemberi FABRICLIVE mixükben is jól hallani.

Vagyis ebben itt:

A buli mindenképpen jó lesz, viszont annak meg még jobb, aki részt vesz a hihetetlenül baráti NYEREMÉNYJÁTÉKUNKBAN! Ő ugyanis jegyet nyerhet. A részvételhez pedig csupán a következőket kell tennie:

1. Bökni egy tetsziket a NIGHTDRIVE és az Urbanplayer Facebook oldalára
2. ÉS posztolni egyet (bármi kreatívat, mondjuk vágyott zenét, várakozástól kicsattanó érzelmes megnyilatkozást, vagy ami éppen jön) az event falára.

Csak ennyi, más semmi!
A játék péntek délig tart. Kedvcsináló videók:

Tűz tartalom 🔥