keresés menü

Nézz Jerome LOL videót, amiben videók mennek és Sara Z énekel!

jeromedelete

Nemrég írtunk a fura zenéket csináló Jerome LOL úrról, hogy jön az új Deleted/Fool című, virtuálisan dupla a-oldalas EP-je. Akkor az Angelina Lucerno énekével kísért Foolt mutathattuk meg, most pedig a Sara Z-vel közös, sokkal egyenesebb, napsugarasan popos Delete-hez van szerencsénk – ami épppen jó is így a hét derekán reggelre!

A mára már megszokott vindózretrós számítógépes esztétika szerint készült klipben törlésre váró videórészleteket látunk, ahogy valaki pakolgatja őket az asztalon. Van itt minden, unatkozó macska, megtört iPhone, giccsmontázs Drake-fejjel, elcseszett 3D-render, Winamp előtti butavizuál és 404, családi videók és videóhibák. Én kicsit úgy érzem, hogy ez a random kattintgatás, tologatás egyben önreflexíve feltárja az efféle hangulatvideók alapvetően ad hoc jellegét is.

De ne húzzuk a drága időt, jöjjön a klip:

Az EP tegnap jelent meg, és jó hír mindkét rajta közreműködő énekesnő rajongóinak, hogy mindegyikőjüknek még jutott még egy trekk, amiben énekelgethetnek! A beágyazott, beszédes kép amúgy a kiadvány borítója.