keresés menü

Nem hiszem el, hogy ez nem egy húsz éves dal!

Én már egészen abban a hitben voltam, hogy a ’90-es évek reneszánsza nagyjából lepörgött, lévén jó előre ki volt matekozva a két évtized utáni visszatérése és igazából már az előző évtized végén elkezdett visszaszivárogni. Hát hatalmasat tévedtem, mindez még csak a kezdet volt. A londoni csajtrió, a Juce új daláról és klipjéről egyszerűen nem akarom elhinni, hogy mostanában készült.

Nincs semmi kikacsintás, idézőjelezés, Win95-özés, egyszerűen beleugrottak a Spice Girls és a TLC zenei és vizuális világába, amiben látszólag tök jól elvannak minden jelenbeli kötődés nélkül. Oké, a Call You Outnak talán tényleg merészebb a dobgépei, mint amiket akkoriben lehetett ilyen dalokban hallani, de ilyen szabályt erősítő kivételként bele tudna simulni egy, a korszakot annak jobb dalaival bemutató mixtape-be.

Ugyanígy a VHS-es videó is mintha a Bravo magazin vizuális megfelelője lenne. Aztán a facebookos névjegyük is a “csak keresztnéven mutatkozunk be” dicső hagyományát eleveníti fel, így:

Georgia, Chalin & Cherish = JUCE!

Amúgy nem én fedeztem fel őket, írt már róluk a Guardiantól a Vice-ig szinte a teljes mértékadó angolszász szaksajtó, szóval simán lehet, hogy ez nem csak a múlt, hanem a jövő is lesz. Én nem bánnám! Jöjjön is még egy szuper discós trekk tőlük:

Facebook / Instagram / Soundcloud

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥