keresés menü

Négy új Drake-dal reggeli tejeskávéhoz, plusz egy kis piálás a Grammy-gramofonból!

drakeNAGY

Toronto ügyeletes aranyifja, Drake Nothing Was The Same címmel szeptemberben hozza ki következő albumát, de már most megkínálta a blogoszférát négy új dallal – ami azonban nem jelenti azt, hogy ezek helyet is kapnak a nagylemezen, vagy ha helyet is kapnak, akkor ilyen formában.

Az énekes-rapper, akit a The Weeknd és Frank Ocean jellemezte újvonalas R&B vonalon szokás emlegetni (még ha gyakran reppel is), és aki legutóbbi videoklipjében egy cabrióból, hóesésben oszlatja el a tévhiteket, hogy nem volt ám ő mindig ilyen méreggazdag, és saját erejéből kellett felkapaszkodnia a karrierlétrán, kommentár nélkül osztotta meg az új zenéket a SoundCloudon. Mi meg át is nyújtjuk őket, mert pont jól szólnak a hétkezdéshez. Meg különben is, mindenkinek hallania kell azt a sort, hogy “teherbe ejtem Halle Berryt, és senki sem tud megakadályozni!”

https://soundcloud.com/octobersveryown/drake-jodeci-freestyle
https://soundcloud.com/octobersveryown/drake-the-motion

Végül az elképesztő bónusz kontent: Drake egy videót is felpakolt, amiben éppen megérkezik postán az előző lemezéért kapott Grammy-díj, kicsomagolja, majd gondol egyet, és serlegként veszi használatba: italt tölt az arany kürtőbe és körbekínálja azt. Ja, hát élni tudni kell.

http://vimeo.com/68930597