keresés menü

Négy ok, hogy ma este a Telep lemezjátszóinak közelében legyél

easylovin

Aki örömmel csapna sapkát a fejébe anélkül, hogy ezért rászólnának, az menjen ma a Telepre. A sztori röviden ennyi, de aki hosszabban is akarja hallani az okokat, hogy miért is kéne így tennie ma este fél nyolctól, akár rögtön meló után, és egészen éjfélig, annak most nem mi fogjuk elmondani, hanem az egyik lemezelő, Slanki. Ahogy korábban is kértünk már meg DJ-ket arra, hogy ugyan már kampányoljanak maguk mellett, úgy most is ez a helyzet: egy ember, egy este, négy zene – ajánló gyanánt. Kezdjük, hipp-hopp!

Eric Lau régóta kedvenc neo-soul-hiphop producer Londonból. Négy albummal a háta mögött hamarosan érkezik a legújabb, ez a dal Tawiah vendégszereplésével is ezen lesz hallható. És persze ma este.

A következő három track előadói a Los Angeles-i Soulection kiadó által kaptak szélesebb nyilvánosságot. Szerintem ez a kör képviseli a legizgalmasabb hangzást ma a tengerentúlon, sok R&B-ihlette zenét adnak ki, előszeretettel használják a klasszikus TR-808-as dobgép hangjait, ami a tavalyi trap lavina óta még mindig masszívan tartja magát.

Ennek a zenének – amihez szerencsére klip is készült – alapját Kaytranada, az egyik legmenőbb kanadai producer jegyzi. Épp most turnézik először Európában, 13-án Bécsben lép fel, ráadásul DJ-ként is szuper zenéket szelektál, úgyhogy érdemes megnézni.

Kendrick Lamar – Bitch Don’t Kill My Vibe-jához készült dupla újragondolás. A The Clubcasa Chamber Orchestra nagyzenekaros átirata alá IAMNOBODI német producer helyezte a hibátlan TR-808 drumkitet.

https://soundcloud.com/iamnobodi/bdkmv-refix-feat-the-clubcasa

Ciara amerikai R&B énekesnő közelgő albumának előfutára a szuper forró Body Party kislemez. Ebből is rengeteg remixet gyártottak a hálószoba producerek, nekem az ESTA-féle csavar jött be legjobban.

https://soundcloud.com/beatsbyesta/ciara-body-party-esta-remix

Slanki kihangsúlyozta még, hogy hangsúlyozzuk ki, hogy ezek csak az aktuális kedvencek, de felzendülnek majd klasszikus hiphop-termékek is, meg hát ugye eleve ott lesz még állandó kollégája, Turner is. Facebook-event erre!