keresés menü

Ne higgyetek a bizonytalan időjárásnak, itt a nyári buliszezon! Hétvégi buliiránytű

giphy

Lehet hogy az időjárás még hezitál egy kicsit nyárügyileg, de bulinaptárakat és partitérképeket átnézve már egyértelmű, hogy elindult a nyári szezon. A bulinegyed az A38 után kitolta a bástyáit a Margitszigetig, szép lassan megtelnek a teraszok és csak egyetlen kérdés marad: merre menjünk? Mutatjuk!

PÉNTEK: Noir, Belocca @ Akvárium
A péntek bombaeseménye a dán Noir és a német Belocca közös bulija lesz az Akváriumban. Mindeketten a mainstream és az underground közti stabil minőség hívei, amire Belocca öndefiníciója, a mainground is utal. Előttük pedig egy ígéretes magyar dj, Buhumil játszik.

PÉNTEK: Thomas Mark DJ Set @ Holdudvar
A hétvége öltönyös bulija a Holdudvarban lesz, ahol Kolin Márk és a kollektívás Papp Tamás dj-znek a Thomas Mark electro-pop duójuk neve alatt. Ha már ballagás vagy érettségi miatt előkerült az öltönyöd, vagy vagy bejáratnád vizsgaidőszak előtt, akkor péntek este irány a Margitsziget!

PÉNTEK: Our Vinyl Weighs A Ton – Launch Party @ Toldi
A Budapesti Dokumentumfilm Fesztivál keretein belül bemutatandó, a legandás Los Angeles-i Stones Throw kiadóról szóló film köré a Bounce csapata kerekített egy bulit, ahol a kompromisszummentes hiphop-színtér legnagyobb hazai fanboyai dj-znek. Azaz Cadik, Suhaid, Johnny Drama, Mr. Mstrs & Hi.

PÉNTEK: Negatív Szakállak & Pyramids Don’t Exist @ BOTB
Ha pedig rockzenére vágysz és mondjuk a legjobb fajtára, akkor péntekre megint nincsen tutibb tipp Budapesten, mint a Beat On The Brat nevű cool-koncentrátum, ahol is két szakértői csapat kakaskodik.

SZOMBAT: Loui & Scibi feat. Nuwella @ PRLMNT
Loui és Scibi duója akkora nyári diszkóhimnuszokkal jön a Parlamentbe, amekkorát nem is várnánk két lengyel csávókától. Pedig de, sőt még a kenyai származású Nuwella is jön velük csinálni a nagy vakációkat a szombat éjszakába.

SZOMBAT: Designer Drums Allnighter @ WNDRLND
A WNDRLND-et már megnéztük nyitás előtt most pedig ajánljuk is, hiszen a Designer Drums költözik ki szombat estére, hogy egész éjjel tolják a legmenőbb tánczenéket, mindössze két szabállyal megkötve: kurrens legyen és releváns.

SZOMBAT: Lady Waks @ A38
A szentpétervári Lady Waks 2012 után tér vissza Budapestre. A breakbeat first ladyjét az A38-on szintén egy sor magyar dj bulizgatja körbe: Pryus, Krueger, Zera és Adam Dolph a Ninjabreakzből valamint a Dublic a másik szerevező, a Signal részéről.

SZOMBAT: Gustave Tiger, Ellis @ BOTB
A Beat On The Bratben a héten új videót premierező Gustave Tiger játszik, valamint a páneurópai, köztük magyar tagokkal is bíró, bécsi Ellis. Utánuk Lamantin DJ-k és mindenféle haverok zenélnek hajnalig.

VASÁRNAP: Pleasure Leftists @ Trafik
Vasárnapra pedig egy jó kis gót beütésű, posztpunk zenekar jut a Defect Dudes jóvoltából. A clevelandi Pleasure Leftists előtt a pécsi Padkarozsda és az egyik új kedvencünk, az Oddds játszanak magyar részről.

Tali mindenütt!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥