keresés menü

Naiv, forró, félpucér nyár: a Summer Camp és az Is Tropical új videói

naivB

Vannak indie zenekarok, amik akkor kerülnek igazán elemükbe, amikor beütnek a bolondos nyári szép napok, hiszen ez az a téma, ami annyira kimeríthetetlen, hogy… nagyon. Két ilyen formáció is kijött most egy-egy új dallal, ráadásul, hát ez egyszerűen hihetetlen, mindkettejük nevét mintha a nyári hónapok ihlették volna! Még szép, hogy elférnek egy poszton belül.

A londoni vidámkodó alterpopos Summer Camp 2009-ben alakult meg, a multi-instrumentalista Jeremy Warmsley és az újságíróból lett énekesnő Elizabeth Sankey főszereplésével – pedig eleinte még nem árultak el magukról semmit, sőt, még azt is hazudták, hogy valójában hat svéd tinédzser áll a név mögött. Fresh címmel most elkészítettek egy tőlük megszokottan felelősségmentes, habkönnyű slágerecskét a szerelem tárgykörében – hát nem lenne jobb erre csobbanni legközelebb a legközelebbi bányatónál?

Csak nem maradunk Londonban? Csak de! Az Is Tropical is kijött ugyanis egy friss klippel (ebből a fenti screenshot), amihez most mindenki képzeljen oda egy piros tizennyolcas karikát, mert korhatáros a kontent, nem is kicsit, hiszen egy kisebb csajcsapat nőiessége kerül elő benne. Ami mondjuk akkor már nem is annyira meglepő, ha elmondjuk, hogy mindez a rendező Richard Kern érdeme, aki amúgy is szeret zsenge fiatal lányokat körbefotózni. Lássuk, ez a Lover’s Cave!

http://vimeo.com/70406080