keresés menü

Nahát, Solange lett a Puma új kreatív megmondóembere!

10_22_13_Puma_Solange-79

Solange-ot függetlenül attól, hogy mihez adja a nevét, már eddig is örömmel propagáltuk, hiszen hiába Beyoncé húga, sikerrel lépett ki a nagy testvér turbulánciájából, és hozott össze abszolút szerethető, az agresszív trendektől teljesen eltérő dalokat. És még ilyen meg ilyen videókkal is tetézi a rokonszenvünket, még ilyet!

És most ez a lány a szomszédból típusú énekesnő, aki ráadásul szövegíró és sikeres producer, már kreatív tanácsadó is lett, mégpedig a Puma oldalán. De mit is keres egy zeneipar forgatagában nevelkedett lány a cipők között? Pénzt? Nyilván nem (kizárólag csak azt). Az eddigi tervek alapján nagyon is jó döntés volt őt odatenni, friss, üde, lelkes, egy tarka egyéniség, és ezt továbbgörget a cipőkre, amikhez most kölcsönvették a nevét. Win-win.

10_22_13_Puma_Solange-120

A négy modellből álló debütáló kollekció a lányoknak kedvez, és a Girls of Blaze nevet viseli. A Puma Disc cipőjét gondolták újra, és ezek a brazil atmoszféra által ihletett darabok máris nagy sikert arattak, pedig a boltokban majd csak 2014 februárjában lesz.  Solange nem tétlenkedik, egyből megfogta a munka végét és máris beállt egy whowhatwear.com melóra, ahol hozzá hasonló polihisztor nőket fotóztak a legújabb surranókban.

Na de mit tud Solange, amit mi nem, és ami miatt annyire lehet rajongani érte? Tessék, a videó, ami tavaly ilyenkor becsúzlizta őt a jófajta popzene karámjába, egyenesen a dél-afrikai Fokvárosból:

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥