keresés menü

Nagyon cuki videóval emlékezik Beyoncé a 15 éve meghalt Aaliyah-ra

Bey mindössze tizennyolc, Aaliyah huszonegy éves volt ezen a 2000-es MTV Movie Awards-os felvételen, amit Bey most előhúzott a fiókból és feltöltött az Instagramra.

Azt az érdekességet már csak mi jegyezzük meg, hogy ebben az időben (ami tizenhat éve volt, ennyi idő alatt újszülöttekből lesznek felnőtt lányok!) Queen Bey még éppen csak felnyomakvóban volt a Destiny’s Childdal – a Survivor és a Bootylicious topslágerek alig voltak a kanyarban, a szólókarrier még ott sem -, és afféle marketingfogásként odaállították a vörös szőnyegre interjúztatni.

R&B titánnők találkozása volt ez, és azóta is sokan emlegetik, hogy ha Aaliyah nem hal szörnyet ilyen borzasztó fiatalon, akkor ma ugyanazon a világsztárszinten lenne, mint Jay-Z kedves neje.

Aaliyah 2001 augusztusában hunyt el tragikus hirtelenséggel, miután a Rock The Boat című számhoz leforgatták a klipet a Bahamákon és éppen hazaindultak. A kisgép pilótája – akinek ráadásul utólag kokain és alkohol nyomait találták a vérében – a rossz időjárási viszonyok ellenére saját felelősségre úgy döntött, hogy felszáll. Hetven méter magasban irányíthatatlanná vált a gép és pillanatok alatt a földbe fúródott, amit senki sem élt túl.