keresés menü

Generációk találkozása: együtt csinált zenét Mr Oizo és Skrillex :OOO

Szeptember 30-án érkezik Quentin Dupieux, azaz Mr Oizo hatodik stúdióalbuma, az All Wet olyan többé-kevésbé aktuális közreműködőkkel, mint Peaches, Charli XCX, a Boys Noize és igen: Skrillex.

A világ legutáltabb zenészéből Diplo csapatába átnyergelő szemüveges producerrel közös szám, a jungle-beütésű End Of The World ráadásul már hallgatható is.

Mr Oizo beszélt egy kicsit Skrillexről is a közös munka kapcsán: “Hónapokig tudnám nézni, ahogy Sonny zenéket ír a laptopján, egész egyszerűen ő legjobb ebből az új EDM-generációból. Mivel én meg az öregek közül vagyok a legjobb, így kellett közösen csinálnunk egy számot.”

Skrillex se fukarkodott a nagy szavakkal: “Ha tíz éve azt mondtad volna a kölyök Sonny-nak, hogy a jövőben Mr Oiozóval fog zenét csinálni, nem hittem volna el. A jelenbe ugorva még mindig szürreális. Mr Oizo volt az egyik legnagyobb hatásom, hogy elkezdtem Skrillexként alkotni, és az, hogy mellette ülhettem, megismerhettem, hogyan gondolkozik, az felbecsülhetetlen élmény számomra.”

(via)

Tűz tartalom 🔥