keresés menü

Generációk találkozása: együtt csinált zenét Mr Oizo és Skrillex :OOO

Szeptember 30-án érkezik Quentin Dupieux, azaz Mr Oizo hatodik stúdióalbuma, az All Wet olyan többé-kevésbé aktuális közreműködőkkel, mint Peaches, Charli XCX, a Boys Noize és igen: Skrillex.

A világ legutáltabb zenészéből Diplo csapatába átnyergelő szemüveges producerrel közös szám, a jungle-beütésű End Of The World ráadásul már hallgatható is.

Mr Oizo beszélt egy kicsit Skrillexről is a közös munka kapcsán: “Hónapokig tudnám nézni, ahogy Sonny zenéket ír a laptopján, egész egyszerűen ő legjobb ebből az új EDM-generációból. Mivel én meg az öregek közül vagyok a legjobb, így kellett közösen csinálnunk egy számot.”

Skrillex se fukarkodott a nagy szavakkal: “Ha tíz éve azt mondtad volna a kölyök Sonny-nak, hogy a jövőben Mr Oiozóval fog zenét csinálni, nem hittem volna el. A jelenbe ugorva még mindig szürreális. Mr Oizo volt az egyik legnagyobb hatásom, hogy elkezdtem Skrillexként alkotni, és az, hogy mellette ülhettem, megismerhettem, hogyan gondolkozik, az felbecsülhetetlen élmény számomra.”

(via)