keresés menü

Kapszulakollekcióval tiszteleg a Wish Atlanta a hiphop-legendák előtt

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy  1990-es évek. Ennek az évtizednek pedig voltak olyan sajátos mozzanatai és csoportjai, mint például a hip-hop csapatok, ezek közül is az egyik leglegendásabb, az A Tribe Called Quest.

A Wish Atlanta most nekik címezte ide nyári kapszulakollekcióját, ami a ’93-ban megjelent Midnight Marauders lemez után kapta a nevét. Azonban nem csak a névválasztásban akartak a Tribe-ra “hasonlítani”, de a látványos lookbook koncepciójában is, nagyjából megtartva az eredeti szerepköröket és a bandához kapcsolódó mintákat. Brandon Sadler művész, akinek munkáira Japán művészete volt erős hatással, DJ Baby Yu, aki a teljesen egyértelmű szerepet kapta, valamint Curtis Williams rapper (T W O 9) alkotják a fiktív csapat hármasát. Az oldschool hatás pedig garantált, és nem csak a Tribe-ról húsz évvel ezelőtt készült fotó miatt, ami a pólókollekció egyik darabját díszíti.

A Moreland Marauders sorozathoz pedig készült egy ingyenesen tölthető mixtape, amit DJ Trauma, DJ Mars és DJ Kerosene hegesztett össze, hogy még autentikusabb legyen az élmény.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/104749697″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

És igen, van online webshop, a minikollekció darabjait innen lehet beszerezni.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥