keresés menü

Kádban prüntyögéssel és terepen csapatással jött a Mojo első reklámfilmje

MOJO™ A Te ütemed.

2 évesek lettünk 🎉 így szeretnénk veletek megünnepelni ezt a pillanatot is… hallgassátok és kapjátok el a #feelmojo érzést! A MOJO szülinap egyik fénypontjaként bemutatjuk új videónkat, ami ha innen nézed, film, ha onnan, videóklip Monkeyneck remekbe szabott zenéjére vágva, igazi poetry in motion, ami tökéletesen bemutatja a #feelmojo -életérzést. Officially továbbültetjük a nyári vibe-ot az őszbe! Ikonikus szereplőkkel és helyszínekkel teletűzdelve! Nagyon akartuk, sokat dolgoztunk rajta és most nagyon imádjuk! Nézd meg a videót, oszd meg, ha tetszett, ha érzed, vagy csak simán FEEL MOJO!

Közzétette: MOJO – 2018. október 4., csütörtök

A dizájnos zenei eszközeiről ismert MOJO-t még két éve indította el a friendly-s fotós-kreatív, Mátrai Miklós. Egy egyedülálló zenei brandet akart, amely a minőségi hangzást a stílussal ötvözi. Ennek nyomán született meg a MOJO Buzz, a brand első terméke, amely instant siker lett, ezt követően születtek az újabb és újabb hangeszközök.

Jelenleg a hét színben kapható MOJO COLORS termékcsalád az anyamárka legújabb üdvöskéje, de a MOJO mini is igazi zenei kuriózumnak számít, hiszen a világ egyik legkisebb hordozható Bluetooth hangfala.

A kétéves szülinapra pedig összedobták az első reklámvideójukat, amiben Monkeyneck zenéjére megy a feelgoodozás a kádban, a szántóföldön és mindenhol máshol.