keresés menü

Miért is nem tudnak a modellek dugni?

Az elsősorban az EZ Basicből, másodsorban jó néhány más formációból is ismerhető Szarvas Árpi leporolta a 2011 óta parkolópályán álló Models Can’t Fuck nevű projektjét, és összetett egy háromszámos EP-t, ami majd a megkésett, vagy nézőpont kérdése, tán épp idejében érkező nagylemez előhírnöke.

Mi pedig ráírtunk, hogy mi merre, sőt még arról is felkérdeztük, hogy honnan az a név, hogy a modellek nem tudnak dugni!

Urbaplayer: – Miért parkolt a Models Can’t Fuck vagy hat évet?

Szarvas Árpi: – Az első MCF-dalok után Evil Men Have No Songs-EP-ket készítettem, illetve koncerteztünk elég sokat, utána pedig egy EZ Basic-EP és egy teljes album következett, ezután sikerült újra felvenni a fonalat a MCF-kal, remélehetőleg egy teljes albumot is sikerül hamarosan összehozni.

UP: – Honnan ezek az afrobeates ütemek?

SzÁ: – Sok afrobeat alapú zenét kedveltem régebben is, Fela Kutitól a Goatig, de akkor jutott eszembe, hogy a MCF projektbe beleférhetne némi afrobeat-hatás, amikor a Ginger Bakerről készült dokumentumfilmet néztem, főleg az afrikai kalandozásairól szóló résznél.

UP: – Miért Models Can’t Fuck?

SzÁ: – Egyszer olvastam egy interjút egy egyslágeres indiezenekarral (nem emlékszem már, hogy melyik zenekar volt, de pár hónapig futottak az MTV2-n, utána már nem emlékezett rájuk senki). Abban említették, hogy lehetne sokkal jobb zenekarnevük is, például Models Can’t Fuck, ez megtetszett és lenyúltam. Esküszöm nem emlékszem melyik kis zenekar volt, és azóta se tudtam rá visszakeresni neten.

Tűz tartalom 🔥