keresés menü

Merre és mikor alakul kedvezően a hétvége buliszempontból? Programokat ajánlunk!

ravegyerek

Eláruljuk, kiszivárogtatjuk, lerángatjuk a leplet, kulisszatitkokat suttogunk el! Arról természetesen, hogy a most kezdődő víkend során Budapest mely tetthelyein járhatunk jól azzal, hogy átlépjük a küszöböt.

PÉNTEK: Promóterek DJ párbaja @ Toldi (Kicks)
A szakmai jóviszony ápolása és megtartása kedvéért kötelező ezzel kezdenünk, hiszen a pult mögé azok állnak, akik néha megkínálnak minket ingyenjeggyel: A BULISZERVEZŐK! Érdekes lehet az este már csak abból a szempontból is, hogy az egyébként háttérben meghúzódó emberek hogyan teljesítenek, ha ők kapnak a nyakukba egy közönséget. Togay Jónás és Seres Bálint az NVC képviseletében, Mender Szilvi a Soundkitchentől, Manek a Toldiból, Klág Dávid és Pásztor Tomi a Holalóból, valamint HiFly Janó, a Luna Bookingos Undo és Tyé, Pazo és Rubik Ernő pedig a Jazzaj-tól fognak játszani. Mi-cso-da felhozatal!

prom

PÉNTEK: Tribute To DJ Mehdi @ Kolor
A franciaelektrót irányba állító Ed Banger lemezkiadó egyik nagy reménysége volt DJ Mehdi, akiről azt tartották, hogy minden esélye megvan rá, hogy a Justice nyomdokaiba lépjen. Két évvel ezelőtt azonban saját lakásában halt meg, amikor a tetőtéri ablakok betörtek. TMX, Brandon és a Nightdrive-os srácok most úgy gondolták, megérdemel egy visszaemlékező bulit, ahol tisztelgés gyanánt minden olyan stílust igyekeznek majd reprezentálni, amihez köze volt, hip-hoptól a funk és house zenéken át a french touch-ig.

mehdi

PÉNTEK: Neck Sprain EP-bemutató @ A38
Metálbarátok figyelem: hét hallgatás után szeptemberben God’s Snake címmel új EP-vel jelentkezik a Neck Sprain! Aztán majd jön a komplett új nagylemez is, ami miatt félnetek nem kell, hiszen az is a klisémentes thrash szellemiségében érkezik. Az EP új szerzeményeit a hajón lehet meghallgatni ezen a napon, villákat fényezni!

necks

SZOMBAT: Different Drum @ Gozsdu Manó Klub
Hellóbelló, szezonnyitó! Ez már a szombati nap, ami arról fog szólni a bulinegyed legpöpecebb pincéjében (és nem, ebben semmi irónia nincs), hogy tehetséges hazai lemezelők megmutatják: a drum & bass fősodortól eltérő irányai mennyire izgalmasak tudnak lenni. Életképes-e még a kétezres évek közepén csúcsát elért műfaj? DJ Ren, Markov és Mentalien igyekszik bizonyítani.

difi

SZOMBAT: Bounce Xtra w/ The Cyclist @ Toldi
“The Cyclist zenéjében az a roppant izgató, hogy olyan sweet spotot talál telibe, ahol a hálószoba felvételeknél megszokott sufni hangzás külön a javára válik a house és techno ritmusok hatékonyságának. Ezt a kettősséget pedig még az eredendően szépre törekvő, de széjjelnyúzott dallamok is folyamatosan ellenpontozzák. A végeredmény így tulajdonképpen olyan, mintha az Air összeállt volna Kyle Hallal: epikusságában csődöt mondó, elvágyódó-visszahúzódó hangulat, tisztán csengő hangokat nem megtűrő, hömpölygő tánczene.” NUFF SAID.

cyclist

SZOMBAT: Mmm… Manoya, Marge & Mïus @ Trafó
Három “M” betűs frontlány egy estén, ez itt a koncepció, bár cserébe még ügyesek is: Hódosi Enikő Manoyát a NEO-ból ismerhetik többen, Mészáros Zsuzsanna Marge a tehetséges énekesnők újhullámába tartozik, míg Horányi Júlia Mïus az MR2 Akusztikban is bizonyított már. Könnyű elektronikától a feszesebb ütemekig húzódik majd a skála, aki egy konzervatívabb szombat estét szeretne magának, annak itt a helye.

manoya