keresés menü

Van néhány jegyünk Ljubjana legmenőbb fesztiváljára, amiket most kisorsolnánk!

Február első hetében több mint ötven fellépő érkezik szerte Európából, hogy nyári fesztiválhangulatot csináljanak a téli szlovén fővárosban. Emellett lesz még a Ghostly International kiadó betétprogramja is, aminek a keretén belül fellép három amerikai előadó. Ők: Heathered Pearls, Lord RAJA és a Magyarországon is már megfordult Shigeto. A teljes line up itt csekkolható, vagy az alábbi videón keresztül is bele lehet fülelni az előadókba pár másodperc erejéig.

A koncertek előtt pedig 200 zeneipari szakértő közreműködésével egy csomó konferencia-előadáson is részt lehet venni. Ezek közül most csak egyet emelnénk ki, a Martin Elbourne-nal készülő interjút. Ő jelenleg a Glastonbury fesztivál szervezője, de a 35 éves pályafutása alatt olyan zenekaroknak volt az ügynöke, mint mondjuk a Smiths vagy a New Order. Azt ígérik, hogy pikáns backstage-sztorikat is hoz!

JÁTÉK!

Lesz a fesztiválon egy magyar fellépő is. Ennek a nevét várjuk az info@urbanplayer.hu-ra vasárnap, azaz 2016.01.17-én 23:59-ig. Majd lesz egy sorsolás, ahol kisorsolunk két nevet, ők 1-1 kísérő társaságában felkerülnek a MENT Ljubjana 2016 vendéglistájára. Hajrá!

MENT Ljubjana Website
MENT Ljubjana Facebook
MENT Ljubjana 2016 Festival
MENT Ljubjana 2016 Conference

(Címlapfotó: David Lotric)