keresés menü

Membránrobbantó szörnyeteggel nyert remixversenyt az Irie Maffiás JumoDaddy

jumod

Aki kicsit is nézett már az Irie Maffia színfalai mögé a modern keresőalgoritmusokat és a világinterneteket segítségül hívva, az valószínűleg régen túlvan azon, hogy de kedves nyári slágereket énekel ez az apró fekete énekesnő, és talán már odáig is eljutott, hogy az egyes tagok szólóban is igencsak iparkodnak. Billentyűsük, Horváth Gáspár, azaz JumoDaddy például jó egy évtizeddel ezelőtt még a budapesti ragga-dancehall partik jól ismert – és több mint két méteres magasságával igencsak kiemelkedő – szereplője volt (akkor még Jumurdzsák néven), ma viszont már olyan friss műfajok, mint a trap vagy a moombahton elkötelezett hazai igehintője, táncparkettszagattó műveiben bárki jól megmerítkezhet SoundCloud-oldalán.

De a hír most vele kapcsolatban mindenekelőtt az, hogy a a Never Say Die dubstepkiadó leányvállalata, a progresszív és változatos basszuszenékre szakosodott No Tomorrow Recordings a népszerű online zeneáruház, a Beatport segítségével keresett egy új Zomboytrekkhez ügyes remixereket, a választás pedig sejthető, hogy kire esett.

JumoDaddy így nemcsak a felajánlott zenei szoftvercsomaggal lesz gazdagabb, de remixe felkerül a május 13-án megjelenő EP-re is. Itt a nyertes darab, örüljünk: