keresés menü

Megtörtént: emberek követelték vissza a pénzüket, mert nem technót kaptak Nina Kraviztól

Az ókor óta tudjuk, mennyire barbár dolog számot kérni egy DJ-től. De úgy tűnik, létezik ennél súlyosabb szenárió is. Nina Kraviz ennek a megmondhatója, aki a hétvégén egy melbourne-i strandon játszott, és a helyszín (lemenő nap + ennek ellenére csípős szél) által inspirálva nagyot kalandozott zeneileg. Amit azonban ő maga jól élt meg, és a három órás szettjének a végéig táncoló embermassza is ezt üzente a jelenlétével, azt páran utólag nagyon is kifogásolták. Akadt, aki még a belépőt is vissza akarta kérni, mondván: nem technót kaptak.

Kraviz többek között még odáig is elmerészkedett, hogy egy drum & bassá mutálódó trekket is felrakott. BŰNCSELEKMÉNY!!!!!

Az orosz származású lemezlovas ezért egy szép hosszú Facebook posztot írt az esetről, amiben nem csak a lejátszott – és valószínűsíthetően vitatott – zenékre tért ki, de arra is, hogy ő egy olyan attitűddel nőtt fel, amiben a zene egy hatalmas szónikus tér, amiben minden kapcsolódik mindennel.

Kraviz – akit régebben azzal is támadtak sokszor, hogy csak az attraktív külleme miatt köszönheti a sikert – ráadásul példaértékű hozzáállásáról is tanúbizonyságot tesz, amikor leírja, hogy a kevésbé egyértelmű, kevésbé kiszámítható zenei történéseket sokkal jobban preferálja. Az érdekes ebben az, hogy végülis a technó vagy a house létrejötte is pont annak köszönhető, hogy egyesek megunták a diszkó és a 80-as évek popjának kényelmességét.

Tanulság? NYITNIKÉK!!!!!