keresés menü

Megtaláltuk Frank Ocean kelet-európai verdáját a Lajos utcában!

Hagyjuk is a legutóbbi BP utcafotónkat, mert még egy négykerekű rockabilly-csoda is csak a visszapillantóit behúzva sunnyoghat el amellett, amit a minap találtunk Óbudán, vagy ha még egzaktabbak akarunk lenni, akkor itt. És akkor mutatjuk is: tessék, lássék, a mirákulum maga!

frankoceanladaniva

Miután lemobilfotóztuk Budapest egyértelműen leggyönyörűbb, negyvenmilliós SWAG-szintű Lada Niváját egy köpésre a mindenféle kreatívok siserehadait dolgoztató Perc utcától (ahol többek között ennek a nagysikerű videónak az utómunkái is készültek, jé!), csak azt követően tudatosult bennünk, hogy a teljesen spontán képkivágásunk mögött valójában a tudattalanunk játszott velünk, és nem is kicsit, hanem nagyon.

Beugrott ugyanis a kép, hol láttunk ilyesmit korábban, nagyon hasonló felállásban, nagyon hasonló színben, nagyon hasonló zöld lombok között:

nostalgia

Ez volt ugye annak a mixtape-nek a borítója, amivel az Odd Future-ös ifjú avantgárd R&B titán, Frank Ocean először virította nagyobb tömegek előtt a tehetségét 2011-ben, és ami megalapozta későbbi brutális sikereit, például a közös melózást Kanye Westtel és Jay Z-vel, nagy fesztiválszínpadokat, nyolc Grammy-jelölést, a zenekritikusok dicshimnuszait.

Úgyhogy ha bárkinek van bármilyen információja arról, hogy van-e összefüggés a narancs Lada Niva és az énekes karriertörténete között, esetleg rajongó-e a sofőr, ne tartsa magában!