keresés menü

Megölette a saját anyját, hogy a pénzéből rapkarriert csináljon, most 99 évet kapott

Qaw’mane Wilson, vagy művésznevén Young QC 2012-ben, 23 éves korában feltörekvő repperként bérelte fel egy ismerősét, Eugene Spencert hogy ölje meg az anyját. Spencer aztán Wilson csajával kettesben (tényleg ezt írják) ment oda egy éjjel a nőhöz, akit álmában agyonlőttek, a pasiját meg leütötték. Ezután Wilson még egyszer visszaküldte Spencert, hogy bizonyosodjon meg arról, hogy a “kurva tényleg halott.”

Wilsont egyébként a múlt heti tárgyaláson egy elkényeztetett gyerekként írták le, aki az anyjától megkapott mindent, az ékszerektől kezdve a kocsiig. Neki azonban ez valamiért mégse volt így jó. A gyilkosság után a rá maradó pénzt a kocsijára és a karrierjére költötte. Többek között egy olyan videó is levetítésre került a tárgyaláson, amikor pénzt szór a rajongóinak:

A most a harminc éves Wilson 99 évet kapott, a bérgyilkos pedig 100-at. Wilson az ítélet után mindössze ennyit mondott utolsó szó jogán: “Csak annyit akarok mondani, hogy senki sem szerette az anyámat annyira, mint én. Ő volt mindenem. Ennyi.”

A YouTube-on egyébként mára az összes klipje durván downvote-olva van. Az ítélet kapcsán pedig többen megjegyezték kommentben, hogy a zenéjéért rá lehetne tenni a büntetésre még 99 évet.

Tűz tartalom 🔥