keresés menü

Megkavarodott a buliiránytű, annyi kihagyhatatlan szajré lesz a hétvégén!

Péntek

ELEVATED pres. Dave Sparkz @ Corvintető
Az újiskolás boombap-hiphop egyik legfontosabb figurája, Dave Sparkz egy SP404 samplerrel érkezik a Corvintetőre, hogy jazzes lo-fi loopjaival edzze meg a nyakakat. Hazai részről Bluntone és MUJO情 ugyanezzel az eszközzel és ugyanezzel a céllal állnak majd színpadra.

Pender Street Steppers @ Toldi
Vancouverből hoz napsugaras, fanki tánczenéket a Toldiba a Pender Street Steppers duója a Bounce meghívásából.

Hi!Fly Music label night @ Nomuri
A táncorientált house-okben mozgó budapesti Hi!Fly Music első öt kiadványát ünnepli a Nomuriban. Az ünnepeltető ünneplők pontos névsora: Yvel & Tristan, Dj Sobek, James Grow és PALMFooD.

Little Hado @ LÄRM
A Lost Minute szervezésében érkezik a fekete klubba a a román származású, de már Londonban dolgozó Little Hado markánsan sötét, dubos irányba is kalandozó technóival.

Szombat

Pantha Du Prince @ Akvárium
Az NVC hozza a hétvége legfontosabb nevét. A Pantha Du Prince akusztikus hangszerekkel díszített minimál technójával a legjobb német hagyományokat viszi tovább és hozza el az Akváriumba.

Philipp Gorbachev @ Toldi
A hétvége legforóbb témáit pedig feltehetően a Matias Aguayo Cómeme kiadójánál lévő orosz Philipp Gorbachev hozza el. A Toldiban játszik még a vendéglátó Dansmusiq triója és a Cómeme-szakértő Minich.

Dorian Concept Trio @ A38
Az osztrák Dorian Conceptnek az elektronikus zene legfrissebb fejleményeit szintetizáló downtempójáról mindent elmond, hogy tavalyi lemeze már a Ninja Tune-nál jelenhetett meg. A szombat éjszakára magyar részről is erős csapat sorakozik majd a Hajó fedélzetén: Cadic, Zomblaze és Vanis lesznek még.

Huntsville, Cakewalk @ Trafó
A szombat koraesti sávjára pedig mindenkinek ajánljuk, hogy vegye célbe a Trafót, ahol a norvég Hubro kiadó prezentál két izgalmas előadót. A Huntsville folkos drone-t, a Cakewalk pedig kicsavart, absztrakt posztpunkot játszik.

Tali mindenütt!