keresés menü

Még több lányt a dj pultba: DJ CHICKS az Urimuriban

Biztosan nem én vagyok az egyetlen, akinek a mínuszos júniustól megszűnt a vérnyomása – és mivel nem szeretnék hibernálódni a következő hetekre, sürgősen igyekszem találni valami olyan programot ami kicsit felráz. A szokásos bulikért például azt hiszem nem lenne erőm a nyári ruháim helyett sapkasálban elindulni az estébe, de csütörtökön az Urimuriban szerencsére történik valami, amiért talán érdemes.

DJ Chicks bulisorozat tavaly decemberben indult, női fellépők felvonultatásával. A csajos estéket havi rendszerességgel csütörtökönként rendezik az Andrássy úti helyszínen. Június 6-án fellépnek az eseménysorozat oszlopos tagjai: a SoulClap Budapest, a Plastic Heaven és U’dyt.

A dzesszből és soulból továbbgondolt hiphop-megfejtések egyik fontos szószólóját, a SoulClap kollektívát szerencsére már nem kell bemutatni a pesti közönségnek. A Plastic Heaven 2008-ban alakult Budapesten egy kísérletként a vokális és az elektronikus zene ötvözésére – saját bevallásuk szerint deephouse-ra, popra, illetve nagyjából bármi másra lehet tőlük számítani. Legújabb, ötszámos kiadványuk, a Catch EP a londoni Shark VIP deep house kiadónál jelent meg márciusban. U’dyt 2009-ben kezdett dj-zni a Matzaa & U’dyt formációban. Néhány alkalommal Berlinben is felléptek együtt, de mivel Matzaa már fél éve ott is él, azóta U’dy-t egyedül tartja itthon a frontot, főleg deep és tech-house zenékkel.

A holnappal kapcsolatban azt információt kaptuk tőle, hogy extrán vérnyomáspörgető elektronikus zenékkel készülnek – tehát csütörtökön sapka, sál, esőkabát, Urimuri. Az eseményre Facebookon itt lehet kattintani.

Matzaa & U’dyt
Plastic Heaven
Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥