keresés menü

“Arról sosem szólnak a számok, hogyan éli meg a lány az egyéjszakás kalandot, amit ő akart” – Marge interjú

Marge az az énekesnő, aki a legbalanszosabb közös nevezőt találta meg popzene és minőség között, és ezzel beállt azoknak a hazai előadóművészeknek az egyre sűrűbb táborába, akik már nem a bazári diszkót vagy a negédeskedő giccset értik könnyűzene alatt (és ezzel lassan, de biztosan elkezdtek leszálni a 90-es évek kínos rádióslágeres örökségével).

marge01

“Érdekes módon, amikor kihoztam az And lemezt, akkor nagyon zárt volt, de a mostani, új generáció tök nagyot változtatott ezen, és annyira hálás vagyok nekik! Én ezt a változást tényleg végigéltem. Most végre tök jó energiák vannak! A riválisaimmal nem is tudok máshogy lenni, csak jóban! Ez sajnos nem volt mindig így” – mondja a korszellemről az énekesnő az Absolut Budapest blogjában, a beszélgetésből pedig egyéb pecsétes titkok is kibuggyannak, úgy mint:

  • A Marge név eleinte csak alteregó volt, most már kicsit más is
  • A nagybátyja jazzdobos, aki azt mondta, jazzt kell tanulni, minden más csak konyhanyelv
  • Ezért egy időben jazzénekesnő akart lenni, de örül neki, hogy nem az lett
  • Az Izlandon élő íróval, Dunajcsik Mátyással közösen írja a szövegeit
  • Mindig arról szól egy szám, hogy a lány szomorú, de olyanról soha, hogy egy lány hogyan él meg egy egyéjszakás kalandot, amit ő akart. Ehhez hasonló határokat próbál feszegetni az új lemezével.

Még egyszer, a komplett interjú errefelé van, mint ahogy sok másik is sok másik érdekes emberrel. Marge koncertjére pedig itt lehet jelezni a részvételt!

Tűz tartalom 🔥