keresés menü

Ma már nem menő egy Bentley, ma már Bill Murray az

RICK ROSS + BILL MURRAY!

A mindig mindenféle őrültségre vevő, esküvőfotózáson hasát dörzsölve felbukkanó, labdajátékba beszálló, diákbulit a jelenlétével meghekkelő vagy éppen a meghekkelt bulin piszkos tányérokat elmosogató Bill Murray ezekkel a sztorikkal már akkor is bevonult az örökzöld színészek közé, ha többé már egy szem filmet sem forgat (állítólag jellemző húzás tőle, hogy odasomfordál a meglepődött járókelőhöz, és közli vele: “úgysem fog hinni neked senki”). Nos, mindenki krézi nagybácsija most Rick Rosshoz csapódott egy stúdiózós alkalomra, miután mindketten ott voltak egy kosármeccsen (Luke, Bill Murray fia a Rhode Island csapatának segédedzősködik):

CHANCE THE RAPPER + ALEX BALDWIN!!

Louder Than A Bomb: ez a neve annak az ifjúsági poéta-rap-fesztiválnak, ami egyben jótékonysági esemény is, itt futott össze a chicagói szóakrobata Chance The Rapper a Baldwin-família legismertebb tagjával, hogy beatboxoljon neki, az meg gurítson pár poliritmikus rímet. Persze nem freestyleozott, hanem egy Carl Sandburg verset olvasott fel a szájdobra, de akkor sem látni ilyet minden nap:

This is me beatboxing while Alec Baldwin raps, he is for the people. Him, Alfred Woodard and Ali from Tribe came thru the city to help raise money for YCA, the organization that built and developed myself and @Malcolmlondon into the leaders we have become. Give it up for them. Beautiful leaders we can all learn from #Chicago #LongLiveTheYoung #YCA

A video posted by Chance The Rapper (@chancetherapper) on

COMMON + OSCAR SZOBOR!!!

Oké, ez kicsit kiesik az eddigi csapásból, de a tendencia akkor is tetten érhető: a hiphopperek nagyon kacsintgatnak a filmvilág irányába. Common például John Legenddel közösen meg sem állt az aranyszoborig, amit ezzel a dallal nyertek el nemrég. Itt pedig a rappert látjuk a szobor árnyékában:

 

Vajon mi jön még? Schoolboy Q Edward Nortonnal bokszolgat egy edzőteremben? A$AP Rocky Cristopher Walken yachtján ejtőzik Monacóban? Method Man a denevérember komolyságán röhög Michael Keatonnal?