keresés menü

Lemmy meghalt, de ez a 10 idézet örökké élni fog tőle

1. AZ ÁRTALMAKRÓL

“Ha semmi olyasmit nem tennél az életedben, ami ártalmas, akkor az egy eléggé unalmas élet lenne. Hát mit lehet csinálni? Minden, ami kellemes az életben, az veszélyes.” (Independent)

2. AZ IGAZSÁGRÓL

“Úgy tűnik, az emberek nem szeretik az igazságot, de én igen; szeretem, mert sokakat felidegesít. Ha elég sokszor mutatsz rá, hogy az érveik faszságok, akkor talán egyszer valamelyik közülük azt mondja végre: várjunk csak egy kicsit, tényleg rosszul gondoltam! Én ezért a pillanatért élek.” (White Line Fever)

3. A MEGBÁNÁSRÓL

“Nem bánok semmit. A megbánásnak semmi értelme. Túl késő van hozzá. Megtetted, nem? Élted az életed. Semmi értelme azt kívánni, hogy bárcsak másképp lett volna.” (Classic Rock)

4. AZ IGNORÁLÁSRÓL

“Nem értem azokat az emberek, akik azt hiszik, hogy ha figyelmen kívül hagynak valamit, akkor az eltűnik. Ez totál baromság – amit figyelmen kívül hagyunk, az erőre kap. Európa húsz évig ignorálta Hitlert. Cserébe lemészárolta a világ negyedét!” (White Line Fever)

5. A VALLÁSRÓL

“A vallás ostobaság. Érted, egy szűz terhes lesz egy szellemtől! Ezzel a szöveggel valószínűleg nem úsznád meg a válópert, nemde?” (Radio Metal)

6. A SZEXRŐL

“Az emberek elfelejtették, hogy a szexi jó buli. A legjobb, amiben részed lehet, röhögés nélkül. Az emberek elfelejtették ezt. Mert halálosan komoly lett. AIDS. Trippered lehet egy szopástól. Na és akkor mi van? Ezt a kockázatot vállalni kell. Ha dugásra vágysz, dugj, és legyél boldog vele. Ne parázz állandóan. Az tönkretesz mindent.” (Rolling Stone)

7. AZ ÖREGEDÉSRŐL

“Ha azt gondolod, hogy túl öreg vagy a rock & rollhoz, akkor tényleg az vagy.”

8. A ROCKSZTÁRSÁGRÓL

“Ha egy kibaszott rocksztár akarsz lenni, legyél! Az emberek nem akarják a szomszéd csávót a színpadon látni. Olyasvalakit akarnak, aki egy másik bolygóról érkezett.” (RNR Hall Of Fame)

9. A HALÁLRÓL ELŐSZÖR

“Az emberek nem lesznek jobbak, amikor meghalnak. Csak úgy beszélünk róluk, mintha azzá válnának. De ez nem igaz! A seggfejek továbbra is seggfejek maradnak, csak halott seggfejek!” (White Line Fever)

10. A HALÁLRÓL MÁSODSZOR

“A halál elkerülhetetlen, nem? Ez egyre inkább tudatosul, amikor annyi idős leszel, mint én. De nem aggódom miatta. Felkészültem rá. Ha holnap meghalnék, nem panaszkodnék. Minden elég jó volt.” (Classic Rock)